Tuesday, December 30, 2014

Cum ne detoxifiem organismul după sărbători?

indigestieSărbătorile reprezintă o perioadă în care vrând-nevrând facem unele excese alimentare care ne pot afecta sistemul digestiv respectiv ficatul, stomacul, pancreasul sau colonul. Astfel de excese sunt în special dăunătoare celor care suferă deja de boli cronice precum ulcerul, diabetul sau colecistita. Pentru ca întregul organism să treacă mai ușor peste regimul alimentar specific sărbătorilor este nevoie de un program corect de detoxifiere care să ne restarteze metabolismul greu încercat de grăsimi, dulciuri și alcool.

De ce avem nevoie de detoxifiere?
Alimentele pe care le consumăm sunt supuse unor procese de digestie și descompunere în particule din ce în ce mai mici și mai ușor de asimilat. Mâncărurile complexe, pe lângă faptul că sunt greu digerabile, lasă în urmă o multitudine de produși toxici care ne încetinesc metabolismul și ne supun ficatul și rinichii unor procese suplimentare destinate eliminării toxinelor. Unele toxine au nevoie de un regim special pentru a fi complet eliminate. O cură de detoxifiere poate face minuni pentru dispoziția dumneavoastră, eliminând complet durerile de cap, iritațiile pielii, mirosul greu al transpirației și mâncărimile.

indigestieDe la sarmale la salate
Dacă indigestia vă bate deja la ușă, faceți rapid trecerea de la regimul alimentar încărcat de grăsimi animale, prăjituri și alcool la unul bazat exclusiv pe salate delicioase, stropite din belșug cu ulei de măsline și asezonate cu lămâie. Salatele nu trebuie să fie nici fade, nici banale sau fără gust. Puteți face niște combinații surprinzătoare folosind ingrediente diverse și de bună calitate. Chiar dacă afară e zăpadă, în supermarket se găsesc destule frunze verzi de rucola, valeriană, salată iceberg, ardei colorați și alte legume crocate numai bune de salată. Combinați legumele cu boabe nutritive de năut, linte sau fasole roșie și mâncați o porție de salată sănătoasă și consistentă perfectă pentru detoxifiere.

De la șampanie la sucuri de fructe și legume
Detoxifierea intensă se poate face și pe bază de amestecuri de sucuri proaspete de morcov, țelină, măr sau sfeclă roșie. Pe lângă faptul că sunt pline de vitamine, regimurile cu sucuri oferă ficatului și stomacului o pauză bine meritată de refacere a forțelor pierdute prin digestia unor alimente grele. Ca și în cazul salatelor, încercați mereu combinații inedite, colorate și gustoase care să vă facă plăcere.
detoxifiere
Dacă un regim strict de ceaiuri, sucuri sau salate nu vă surâde deloc după gustul bun al mâncărurilor de sărbători puteți apela la un alt truc de detoxifiere foarte eficient și foarte simplu numit cura naturală de plante 10-days detox.

Cura 10-days detox are la bază trei tipuri de capsule cu conținut exclusiv de plante. Detoxifierea cu acest produs acționează în trei direcții importante și anume detoxifierea ficatului, reglarea apetitului și protejarea tranzitului intestinal. Capsulele se înghit după o schemă prestabilită iar rezultatele se văd imediat. Metabolismul leneș se reglează, apetitul își revine la normal iar tranzitul neregulat se reglează sub influența benefică a plantelor medicinale. Extractele de armurariu, păpădie, lemn dulce și fenicul ușurează munca ficatului, curăță canalele biliare și sporesc secreția de sucuri gastrice.

Dacă aveți în plan să scăpați de câteva kilograme, cura 10-days detox face ca acest lucru să se întâmple natural și fără traume mentale sau alimentare.


10-days detox, ficat curat, tranzit regulat!

Produse recomandate
MaxMed
10-Days Detox (20+30+20 capsule)
119 RON

No comments:

Post a Comment