Thursday, January 15, 2015

5 lucruri absolut incredibile care stau în calea fericirii tale!


relatieFericirea noastră este dependentă de o multitudine de factori printre care stabilitatea financiară, sănătatea fizică și mentală, existența unei familii unite, o viață sexuală sănătoasă și activă și altele. Pe lângă aceste lucruri relativ generale, există o serie întreagă de chestiuni mai mici care se pot așeza în calea fericirii noastre și pe care ne e foarte greu spre imposibil să le identificăm. Putem include aici probleme precum ejacularea prematură, imposibilitatea de a ajunge la orgasm, libidoul scăzut, problemele de erecție, anxietatea, lipsa încrederii în forțele proprii și așa mai departe.

1. Minciuna
E foarte ușor să pierzi încrederea persoanei iubite sau a membrilor familiei. Nu trebuie să faci niște fapte catastrofale. Minciunile, mici sau mari, îți sapă relațiile și îndepărtează oamenii dragi de tine într-un timp relativ scurt. Odată pierdută, încrederea se câștigă enorm de greu sau nu se mai recapătă sub nicio formă. Fii cinstit cu cei din jurul tău pentru că e în joc fericirea personală.

relatie
2. Înșelatul
Înșelatul partenerei vine la pachet cu o mulțime de minciuni care la un moment dat nu mai pot fi acoperite. Dacă ți-ai făcut deja un obicei din a înșela încrederea iubitelor și din a-ți dubla și condimenta relațiile existente cu altele mai noi și mai interesante probabil că știi cât de multă suferință aduce un astfel de comportament. Nu poți fi fericit atât timp cât înșeli constant pe cineva drag. Dacă relația actuală te plictisește, e mai indicat să o rupi cu totul decât să produci traume emoționale unor persoane nevinovate.

3. Imaturitatea emoțională
Faptul că te comporți ca un adolescent răzgâiat deși ești trecut bine de 30 de ani nu are scuză. Maturitatea emoțională trebuie descoperită și cultivată dacă nu se instalează singură la vârsta potrivită. Toanele, accesele de furie necontrolate, banii cheltuiți fără discernământ, gelozia, lipsa comunicării coerente, ineficiența la lucru, schimbatul joburilor mai repede decât ciorapii sunt semne ale unei lipse crunte de maturitate. Adulții au alte reguli după care se ghidează  și care îi îndrumă la fericire domestică și familială.

4. Amânarea rezolvării problemelor
fericireDacă știi că ai o problemă dar o amâni mereu de azi pe mâine nu vei fi niciodată pe deplin fericit. Problemele în relație au de cele mai multe ori la bază deficiențe prelungite la nivelul comportamentului sexual. Ejacularea prematură poate fi una din acele probleme care te macină zi de zi și pe care nu știi cum să o rezolvi.

EjaControl este un produs creat special pentru rezolvarea problemelor de ejaculare prematură. Diferența față de alte produse stă în faptul că EjaControl are o compoziție 100% naturală și o garanție absolută a satisfacției. Folosind aceste capsule îți vei regăsi pe deplin controlul asupra vieții sexuale și în consecință asupra fericirii. Partenera ta va fi mai mult decât surprinsă de cât de mult poți rezista, vei avea erecții tari, orgasme multe și bune, mai multă energie în pat și în viața de zi cu zi și satisfacția unei probleme acute rezolvate din timp. Nu lăsa pe mai târziu ce poți schimba chiar acum!

EjaControl – caută-ți satisfacția, regăsește-ți fericirea!

Produse recomandate
MaxMed
EjaControl (4 capsule)
60 RON

No comments:

Post a Comment