Tuesday, January 27, 2015

Top 5 mișcări obraznice cu care să-ți dai pe spate iubita


sexCrezi că iubita ta e o fată cuminte? Probabil că n-ai avut încă ocazia să-i descoperi apucăturile de fată rea. Dacă o vei lăsa să se desfășoare s-ar putea să fii cu adevărat impresionat. Ce-ai fi să treci tu însuți de partea obraznică și să-i arăți de ce ești în stare? Fetele nu sunt mironosițe și de cele mai multe ori apreciază inițiativa și invitația la o partidă ceva mai dezlănțuită. Cine știe de unde pică un orgasm, două care să-ți aprindă noaptea ca un foc de tabără?

1. Fii incisiv și hotărât
Femeilor le plac bărbații încrezători și apreciază puțină agresivitate în pat. Lasă manierele și nu încerca să fii domn când tot ce își dorește ea e să-i încingi trupul. Manevreaz-o cu mâini sigure, schimbă brusc pozițiile, întoarce-o pe toate părțile și oferă-i orgasm după orgasm. Vei observa cum crește intensitatea senzațiilor de la un minut la altul până la finalul exploziv.

sex
2. Trage-o ușurel de păr
Zona scalpului e plină de terminații nervoase sensibile. Dacă observi că s-a redus intensitatea partidei înainte de a fi nevoie apelează la mici trucuri de restabilire a erotismului. Mușcăturile, zgâriatul cu unghiile, trasul de păr sporesc senzația de sex sălbatic și aduc un suflu nou focului care vă mistuie.

3. Joacă-te mai mult cu sânii
Toată lumea știe că sânii sunt o atracție specială dar uneori tind să fie neglijați în căutarea altor zone erogene mai sensibile. Atingerile pe sâni pot fi electrice dacă mâinile celui care îi manevrează sunt pricepute. Începe cu mișcări lente dinspre exterior spre interior până ajungi la zona cea mai sensibilă. Folosește-te de degete și mai apoi de limbă pentru a-ți aduce iubita în pragul orgasmului.

4. Sex spontan
Așteaptă-ți iubita acasă și începe să-i dai târcoale de cum intră pe ușă. Preia inițiativa și du lucrurile până la capăt dacă ea se arată dornică. Nu ține morțiș să vă dezbrăcați de tot sau să ajungeți în dormitor. Nu contează unde ajungeți ci cât de tare se precipită lucrurile și cât de bine vă simțiți în urma acestui act de spontaneitate. Sexul cu pantalonii în vine s-ar putea să fie o experiență cu totul erotică și revelatoare.

5. Stimulează-ți libidoul, stimulează-i plăcerea
sexDacă vrei să fii mereu gata de acțiune, energetic, creativ, fără probleme de potență și alte chestiuni care ar putea sta în calea împlinirii tale sexuale trebuie să ai la îndemână niște arme sigure. Un stimulent natural precum capsulele de GoldPower este exact ceea ce le lipsește multor bărbați care își doresc o viață sexuală mai interesantă și mai activă.

Dacă ai avut mereu tendința de a te feri de stimulentele pentru bărbați acum a venit timpul să folosești cu încredere GoldPower. Produsul nu conține substanțe chimice de sinteză ci numai plante arhicunoscute pentru capacitățile lor de a stimula potența și dorința sexuală a bărbaților.

O singură capsulă de GoldPower îți poate aduce o noapte furtunoasă alături de iubita ta. Stimularea erecției, sensibilității, capacității de a ajunge mai repede la orgasm sunt doar câteva dintre proprietățile acestui produs destinat plăcerii din pat.

GoldPower – mai repede, mai intens!

Produse recomandate
MaxMed
GoldPower
65 RON

No comments:

Post a Comment