Monday, June 15, 2015

Top 3 greșeli pe care le fac bărbații în pat

De ce mimează femeile orgasmul? De ce par de multe ori prea puțin impresionate de prestația ta deși tu crezi că ai dat tot ce ai avut mai bun? Cât de bine știi să descifrezi limbajul corpului unei femei? Fiecare dintre noi face uneori mici greșeli în pat și nu realizează că ele afectează satisfacția partenerei. Important e să observi destul de repede dacă lucrurile chiar nu merg bine între voi și să încerci să le rezolvi. Dacă te-ai prins în sfârșit că ea nu are orgasm de fiecare dată ar fi bine să vezi ce anume îi displace la modul tău de a face sex.

De ce ea nu vorbește deschis?

Nu te aștepta ca ea să-ți spună pas cu pas ce anume ar trebui să faci pentru ca să fie mulțumită. E foarte greu să-i spui unui bărbat că nu te atinge unde trebuie sau că nu sărută bine fără ca el să se simtă jignit profund. Așa că mai bine taci și primești ce ți se oferă cu speranța că lucrurile se vor îndrepta de la sine.

Pauză la seducție

Nu mai încerci să o impresionezi, n-o mai faci pe-a seducătorul, iei lucrurile de-a gata iar ea se simte folosită și din ce în ce mai plictisită de abordările tale de genul "facem și noi ceva în seara asta sau mă culc?" Ceva mai mult interes n-ar strica pentru ca amândoi să vă simțiți excitați de ideea de sex și nu să faceți ceva pentru că așa e obișnuința.

Graba strică plăcerea

Femeile nu se excită instant așa cum se mai întâmplă uneori la bărbați. Ele au nevoie de ceva timp pentru a acumula plăcerea necesară ajungerii la orgasm. Dacă ea simte că te grăbești, va încerca să țină pasul cu tine dar sigur nu va reuși. Va fi nevoită să mimeze excitația și orgasmul numai pentru că tu n-ai știut să o iei încet și să-i crești plăcerea treptat.

Lenea e mare

Vrei sex constant dar aștepți mereu ca ea să facă totul în timp ce tu te relaxezi și te simți bine. Ce-ar fi să-i mai dai și ei o pauză și să preiei inițiativa în pat? Probabil că ar vrea și ea să se simtă alintată, surprinsă și excitată de lucrurile pe care ai ales să i le faci. Chiar dacă ești obosit tot nu e ok să te așezi pe spate și să aștepți tratament special.

Recomandarea noastră

Ca să te simți mai energic și mult mai în formă din punct de vedere sexual îți recomandăm capsulele naturale UP. Am înțeles că uneori nu ai inițiativă în pat sau ești ceva mai grăbit tocmai din cauza lipsei de energie sexuală masivă necesară satisfacerii partenerei. UP are grijă ca erecțiile tale să fie cât se poate de puternice iar tu să rămâi mereu în control până la capăt. Rolul capsulelor UP este acela de a crește maxim potența și capacitatea ta de a performa în timpul partidelor lungi pe care ți le dorești atât tu cât și partenera ta. UP este ingredientul absolut necesar unei vieți sexuale mai mult decât satisfăcătoare și excitante! Folosește-l acum pentru ca lenea, graba sau plictiseala să treacă iar voi să ajungeți în al nouălea cer al plăcerii!

No comments:

Post a Comment