Thursday, June 4, 2015

Sunt bolnav și disperat! Ce mă fac?

Fiecare om bolnav e unic și de multe ori singur în disperarea lui. Prea puțini oameni sănătoși pot înțelege cu adevărat ce sentimente negative experimentează, de exemplu, un bolnav de cancer. Prea puțini oameni au răbdarea și capacitatea de a se pune în pielea celuilalt și de a-i împlini nevoia de a fi ascultat, înțeles și încurajat. Bolnavi sau sănătoși, suntem până la urmă singuri în necazul sau în fericirea noastră. Ne ducem povara cât de bine putem, cu un zâmbet fals pe buze și cu o mare tristețe în suflet. Ne căutăm singuri soluții care să ne aline cât de cât suferința și încercăm să ne descurcăm cu ce ni s-a dat. Avem și alte variante?

Ieși din carapace!

Boala te face să te retragi singur într-o cochilie de tristețe. Acolo îți plângi de milă și te gândești cu disperare cum a ajuns o afecțiune cumplită să te definească. Nu, boala ta nu te definește ca om decât dacă îi permiți acest lucru. Ești aceeași persoană interesantă, inteligentă și curajoasă care erai și înainte de a te îmbolnăvi. Ai nevoie doar de ceva mai multă voință pentru a ieși cu bine dintr-o situație neplăcută și de ceva mai mult sprijin din partea familiei și prietenilor. Nu ești singur! Ai o mulțime de oameni cărora le pasă de tine! Lasă-i să te ajute!

Discută

Nu te rușina de situația prin care treci! Discută deschis și ascultă sfaturile celor care au trecut deja prin necazuri de acest gen. Oamenii se eliberează de povară împărtășind sentimentele negative, îngrijorările și tristețea cu alții. Suntem ființe sociale și trebuie să ne comportăm ca atare. Nu suntem insule izolate și chiar nu e deloc sănătos să ne separăm total de cei care țin la noi.

Acționează

Nu te fixa pe boala cu care te confrunți și nu lăsa supărarea să te ducă la depresie. Sistemul imunitar se deteriorează rapid sub influența anxietății și stresului. Ai nevoie de un sistem imunitar puternic, care să lupte eficient cu boala nu de unul slab care să te predispună la tot felul de infecții. Bolile cronice, infecțiile grave, cancerul, hepatita C, diabetul pun la grea încercare sistemul nostru imunitar. Soluțiile naturale sunt de cele mai multe ori foarte eficiente în lupta cu simptomele bolii, efectele secundare negative ale medicației și lipsa de energie caracteristică problemelor grave de sănătate.

Recomandarea noastră

Cu cât acționezi mai rapid cu atât poți salva mai mult din sistemul imunitar care se destramă sub acțiunea cancerului sau infecțiilor cronice. CancerEx este un supliment alimentar natural extrem de eficient pentru revitalizarea organismului afectat de boală. Capsulele conțin un extract puternic din ciupercile japoneze shiitake, extract care întărește sistemul imunitar, reduce simptomele asociate medicației anticanceroase și oferă un surplus de vitalitate persoanelor bolnave. CancerEx poate fi folosit cu succes și de persoanele care doresc să prevină apariția cancerului prin menținerea unui sistem imunitar puternic și capabil de a lupta eficient cu orice tip de infecție. CancerEx se recomandă și celor care suferă de boli cronice cum ar fi diabetul sau hepatita. Un plus de sănătate este oricând binevenit iar CancerEx îl oferă din abundență atât celor sănătoși cât mai ales celor bolnavi!

No comments:

Post a Comment