Tuesday, June 16, 2015

Consecințele ejaculării premature asupra vieții tale

Viața sexuală a milioanelor de bărbați care suferă de ejaculare prematură este marcată de incapacitatea lor de a rămâne în control și de a-și satisface pe deplin partenerele. Ramificațiile acestei afecțiuni sunt multiple și afectează psihologic relații, cupluri, familii și chiar capacitatea partenerilor de a avea copii. Cea mai gravă problemă este că mulți bărbați preferă să nu adreseze afecțiunea de care suferă ci mai degrabă să îi nege gravitatea și implicațiile asupra vieții lor de zi cu zi. Persistă încă ideea că e mai sănătos să negi și să-ți îngropi problemele sub masca normalității decât să le discuți cu cineva și să iei măsuri pentru rezolvarea a lor.

Ejacularea prematură și depresia

Depresia este un fapt cât se poate de real și o afecțiune foarte severă și invalidantă pentru mulți bărbați din întreaga lume. Te-ai gândit vreodată că ejacularea prematură de care suferi ar putea duce într-o zi la un episod de depresie majoră? Atunci când bărbăția, virilitatea și sexualitatea ta sunt puse la îndoială mereu și mereu e foarte probabil ca rezistența ta psihică să cedeze sub presiune și să se instaleze depresia.

Modificări de comportament

Ejacularea prematură face bărbații să fie timizi și retrași pentru că se simt complexați de viața sexuală nesatisfăcătoare. Modificările de comportament pot fi uneori foarte severe ducând la imposibilitatea de a avea o viață socială normală, fără frustrări și fără teama de a fi respinși.

Relații eșuate

Multe cupluri care se iubesc cu adevărat suferă în tăcere consecințele nefaste ale ejaculării premature. Însă, oricât de mult și-ar dori partenerii să pretindă că au o viață de cuplu normală și împlinită, la un moment dat vor fi depășiți de situație iar relația se va rupe. Bărbații care nu pot menține controlul asupra ejaculării mai mult de câteva secunde sau zeci de secunde nu-și pot duce niciodată partenerele la orgasm sau la oricare senzație reală a plăcerii sexuale.

Probleme de fertilitate

Erecțiile puternice, orgasmele și ejacularea bogată favorizează capacitatea de reproducere a unui cuplu. Ejacularea prematură este un impediment serios pentru cei care își doresc să aibă urmași pentru că sperma nu poate ajunge suficient de adânc pentru a fecunda ovulul feminin și pentru a realiza actul de reproducere.

Recomandarea noastră

Ca bărbat, trebuie să-ți asumi răspunderea asupra problemelor cu care te confrunți și să le rezolvi într-o formă sau alta. Nu te poți ascunde de societate, nu poți continua să ai relații care nu duc nicăieri și nici nu poți risca să-ți pierzi familia din cauza problemelor de ejaculare prematură. Prematrol este soluția pe care foarte mulți bărbați au adoptat-o pentru a scăpa de această afecțiune și pentru a avea o viață sexuală absolut normală și sănătoasă. Prematrol conține numai substanțe naturale extrase din plante și nu are efecte adverse asupra organelor interne precum rinichii, ficatul sau stomacul. Se ia în cure de câteva luni iar ameliorarea ejaculării precoce se poate observa după câteva săptămâni de tratament. Prematrol are o rețetă unică, modernă și testată clinic, este un produs eficient și folosit de persoane din întreaga lume iar rezultatele sunt vizibile și au salvat relații, cupluri și familii de la dezastrul produs de ejacularea prematură.

No comments:

Post a Comment