Wednesday, June 17, 2015

Afrodiziace perfecte pentru femei și bărbați

Modul rapid și stresant în care ne ducem viața predispune mai ales femeile la scăderea libidoului și la reducerea plăcerii simțite în timpul sexului. Afrodiziacele sunt recunoscute de mii de ani pentru puterea lor de a stimula dorința sexuală atât la femei cât și la bărbați. Pentru că suntem persoane unice, stimulentele sexuale pot funcționa diferit de la caz la caz. Ideea de bază este că multe dintre ele chiar ne ajută să ne recăpătăm energia sexuală pierdută datorită stresului cotidian.

Cum funcționează afrodiziacele?

Substanțele chimice aflate în diverse plante, alimente sau băuturi au capacitatea de a pune sângele în mișcare, de a stimula centrii nervoși ai plăcerii din creier și de a crește fluxul sangvin spre organele genitale. Atunci când consumăm astfel de alimente, facem mai multă mișcare, ne relaxăm și ne odihnim suficient, plăcerea începe să reapară și ne simțim din nou gata de acțiune.

Cacao, cacao, cacao

Ciocolata este un afrodiziac eficient pentru femei tocmai pentru că are în compoziție multă cacao. Cu cât prăjiturile, ciocolata sau alte dulciuri au un conținut mai ridicat de cacao în compoziție cu atât mai bine. Cacao conține o mulțime de substanțe active capabile să stimuleze secreția de serotonină și dopamină din creier. Cele două sunt moleculele fericirii și plăcerii iar stimularea secreției lor crește intensitatea orgasmelor și plăcerea resimțită în timpul sexului.

Vanilie

Studiile au demonstrat că parfumurile cu miros de vanilie stimulează dorința sexuală și au capacitatea de a excita puternic atât femeile cât și bărbații. Deserturile cu cacao și vanilie sunt niște afrodiziace excelente ambele stimulând secreția de serotonină și dorința de a face nebunii după o cină romantică. Dacă mai punem alături și un pahar de vin, s-ar putea să ne prindă dimineața tot plini de dorință.

Ardei iute

Știați că maiașii preparau o băutură delicioasă din cacao proaspătă și ardei iute? Combinația a ajuns până la noi astăzi tocmai pentru că ardeiul iute este fenomenal când vine vorba de stimularea fluxului de sânge spre organele genitale iar faimoasa cacao ne ajută să redevenim senzuali, ușor de excitat și gata de dragoste fierbinte noapte de noapte.

Arginină

Arginina este un aminoacid care funcționează ca și afrodiziac pentru femei. Acest aminoacid se găsește în special în nuci, brânză, ouă și carne și are rolul de a crește sensibilitatea clitorisului, de a reduce uscăciunea vaginală și de a intensifica orgasmele.

Recomandarea noastră

Pentru o experiență sexuală memorabilă, așa cum nu ai mai avut de multă vreme, se recomandă picăturile stimulante Elixir pentru femei. Elixir are avantajul de a acționa foarte rapid asupra sensibilității organelor genitale și mai ales aupra dorinței de sex foarte scăzută în cazul unor femei. Picăturile naturale se pot lua cu orice lichid iar efectul stimulant se poate observa aproape instantaneu. Elixir este recomandat femeilor care n-au mai experimentat de multă vreme plăcerea orgasmului, plăcerea atingerilor și senzualitatea unei partide prelungite de sex. Pentru că viața de zi cu zi ne răpește de multe ori sănătatea sexuală, trebuie să ne dezvoltăm un întreg arsenal de apărare împotriva libidoului scăzut și a unei vieți lipsite de plăcere și de scântei. Elixir nu trebuie să lipsească din trusa secretă a oricărui cuplu modern!

No comments:

Post a Comment