Sunday, June 7, 2015

3 lucruri despre care să NU vorbești în timpul sexului

Partidele de sex înseamnă relaxare, plăcere, seducție și de multe ori ceva mai mult vin. Tensiunea dispare ca prin farmec și te trezești vorbind vrute și nevrute fără să realizezi că iubita ta s-ar putea simți deranjată de pălăvrăgeala ta aparent inocentă. Femeilor le place să vorbească dar unele subiecte le fac să se simtă mai vulnerabile decât ar fi necesar. Așa că, ocolește strategic problemele sensibile, chiar dacă ți se pare că totul merge ca pe roate și că iubita ta ar fi cea mai cool femeie din lume.

Fără comparații!

Fiecare femeie are orgoliul ei. Nu se simte bine dacă o compari cu mama, cu soacra, cu fosta sau cu colega de serviciu. Nu, nu e vorba de gelozie sau de faptul că e nesigură pe ea. Fiecare femeie este și vrea să se simtă unică, apreciată, iubită și specială. Crezi că ea nu știe că sunt altele mai bune, mai frumoase sau mai capabile decât ea? Sigur că știe! De ce ar trebui să-i reamintești asta în timpul momentelor voastre de intimitate maximă?

Kilogramele

Kilogramele în plus, ale tale sau ale ei, sunt un subiect tabu despre care chiar n-ar trebui să discutați în timpul sexului. Care femeie vrea să audă întrebarea: "parcă te-ai îngrășat puțin, iubito?" când e expusă, vulnerabilă, dezbrăcată, în fața unui bărbat? S-ar putea să petreci următoarele ore încercând să o împaci în loc să faceți sex nebun pe nerăsuflate. Relaxează-te dar nu atât de tare încât să pui întrebări indiscrete legate de greutate, vergeturi sau ridul discret de la colțul ochiului.

Fostele

Chiar dacă fostele cuceriri te fac să te simți bine ca bărbat, păstrează-ți amintirile pentru tine. S-ar putea ca ea să pară interesată de locurile pe unde ți-ai plimbat fostele și pe unde ați mai făcut nebunii dar e mai bine să rămâi discret. Nu încerca să impresionezi prin numărul de cuceriri și nu adu mereu în discuție detalii picante referitoare la sex. Păstrează-ți atenția asupra iubitei actuale și nu te lăsa purtat de amintiri ca să nu se supere.

Organul

Prea mulți bărbați sunt complexați de mărime, grosime, potență, erecție și alte lucruri legate de propriul penis. Nu fi unul dintre ei! E cumva stânjenitor să ceri mereu confirmarea iubitei asupra faptului că ai o dimensiune adecvată sau că ești suficient pentru ea. Dacă te simți mereu în inferioritate rezolvă singur problema fără să aduci vorba despre asta în timpul partidelor.

Recomandarea noastră

Simți mereu că nu ajungi la o erecție completă și puternică? Ai mereu senzația că nu ești suficient de potent? Recomandarea noastră e să folosești suplimentul alimentar natural numit PoteMax. În loc să vorbești despre problemele tale de potență mai bine le rezolvi natural și eficient. Combinația de plante, vitamine și minerale din PoteMax îți poate reda virilitatea în doar câteva săptămâni de tratament. Vei avea parte de erecții ferme, durabile, ușor de controlat și absolut satisfăcătoare atât pentru tine cât mai ales pentru iubita ta. PoteMax nu are efecte adverse, nu interacționează cu alte medicamente, este testat clinic și utilizat de milioane de bărbați din întreaga lume. Folosește-l și tu pentru ca viața ta sexuală se prindă aripi!

No comments:

Post a Comment