Wednesday, June 3, 2015

Activități de vară în familie

Vara este prin definiție anotimpul mișcării. E aproape imposibil să stai în casă când afară e soare călduț, iarbă verde, cireși plini și viață din belșug. Ceva se reactivează în noi și ne dă energia și dorința de a ne mișca non stop, de a pleca în vacanțe, de a umbla prin parcuri și păduri împreună cu prichindei și bunici. Chiar dacă prichindeii sunt extrem de vioi iar bunicii au dureri articulare tot există voie bună atunci când familia petrece timp împreună.

Pregătiți pentru mișcare

Înainte de a începe orice activitate care implică oasele și mușchii trebuie să ne asigurăm că nu ne vom accidenta. Copiii trebuie instruiți și protejați. Persoanele în vârstă trebuie să se asigură că fragilitatea osoasă nu le va produce necazuri. Orice activitate trebuie începută cu încălzirea și întinderea mușchilor pentru a evita crampele musculare, rupturile, fracturile și alte probleme.

Înotul

Înotul este activitatea ideală de vară pentru întreaga familie. Acest tip de sport este foarte distractiv pentru cei mici și extrem de benefic pentru mușchi, oase și articulații. Mișcarea în apă activează, antrenează și implică o mulțime de mușchi mari și mici, întărește oasele fragile ale copiilor și crește capacitatea pulmonară atât la adulți cât și la vârstnici. Inima pompează mai ușor sângele spre extremități și oxigenează mai bine creierul. Înotul trebuie învățat și practicat la orice vârstă.

Mersul cu bicicleta

Mersul cu bicicleta întărește foarte mult musculatura picioarelor și dă o mare rezistență la efort. Chiar dacă la început oboseala își spune imediat cuvântul, după un timp veți putea parcurge distanțe din ce în ce mai lungi alături de cei mici. Dacă bunicii doresc să se implice în astfel de activități, vor beneficia și ei de o sănătate mai bună chiar dacă oasele și articulațiile lor nu mai sunt ce au fost odată. Lipsa mișcării nu este benefică celor care suferă de artrite, reumatism sau alte inflamații articulare. Articulațiile rămân mobile și funcționale numai prin mișcare constantă.

Jocul cu mingea

Dacă mergeți la picnic, în vacanță, pe malul mării sau la munte nu uitați să luați cu dumneavoastră o minge. Jocul cu mingea este o formă de mișcare ușoară dar utilă pentru a consuma energiile celor mici și pentru a relaxa musculatura adulților și a celor în vârstă. Dacă ați înțeles că mișcarea trebuie să fie o parte importantă a vieții de familie înseamnă că vă doriți să aveți grijă de sănătatea sistemului osos și muscular și că înțelegeți importanța celor două pentru bunăstarea copiilor și adulților.

Recomandarea noastră

Mișcarea produce uneori durere pentru că antrenează grupe musculare care fie au unele probleme fie n-au mai fost utilizate de multă vreme. Pentru ca familia dumneavoastră să fie protejată contra durerii vă recomandăm gama de produse naturale AntiDur. Gama conține trei tipuri de produse dedicate diverselor tipuri de dureri ale sistemului osteo-muscular: dureri reumatismale și de articulații, dureri la nivelul coloanei vertebrale, nevralgii și dureri musculare. Dacă cei mici au febră musculară, vârstnicii resimt durerile articulațiilor iar adulții au ceva probleme cu spatele după o zi de activități în familie, oferiți-le produsele 100% naturale AntiDur pentru a deveni din nou confortabili și fericiți. Produsele se aplică extern, la locul dureros și nu au efecte adverse sau contraindicații. AntiDur nu trebuie să lipsească din trusa dumneavoastră de vară!










No comments:

Post a Comment