Monday, June 8, 2015

Pofta (de sex) vine mâncând!

Fetele sunt învățate de mici că trebuie să fie perfecte. Dacă o femeie nu e gospodina perfectă, amantă perfectă, nu are corp de zeiță sau nu are copii perfecți înseamnă că are probleme serioase. De unde vine această căutare constantă a perfecțiunii la femei? Cine le-a învățat că dacă și-au pierdut silueta de sirenă trebuie să stea departe de ochii partenerului până când își rezolvă problema? Își doresc bărbații femeia corectă, țeapănă și perfecționistă sau femeia liberă și deschisă, cu poftă sănătoasă de sex?

Morală veche la vremuri noi

Principiile vechi încă bântuie prin mințile femeilor moderne, le strică fericirea și le diminuează apetitul sexual. Morala veche punea pe primul plan plăcerea și satisfacția bărbatului. Da, femeia trebuia să fie perfectă pentru că asta era menirea ei. Trebuia să arate absolut perfect pentru plăcerea și pentru onoarea bărbatului ei, trebuia să mențină casa și să educe niște copii perfecți tot pentru prestigiul lui de bărbat capabil între colegii lui bărbați la fel de "capabili". Se mai aplică aceste principii și astăzi?

Libertate

Femeile trebuie să înțeleagă că în sfârșit pot fi ele însele cu bune și cu rele. Perfecțiunea nu există. Bărbatul ideal și femeia perfectă sunt niște mituri create fix pentru a ne tulbura fericirea, plăcerea și liniștea interioară. Femeile de pe revistă nu sunt mai de dorit decât femeile normale. Ca femeie, te vei simți mereu agasată și stresată de ideea de perfecțiune. Bărbații însă vor sex, nu sex perfect. Sex pasional, nebun, curajos, cu o femeie la fel de pasională, nebună și curajoasă. De ce ți-e teamă să fii liberă sexual și să ceri ceea ce vrei cu adevărat?

Necesitate

Sexul e o necesitate la fel ca și necesitatea de a mânca sau de a ne hidrata. Chiar dacă uneori te cuprinde frica și nu-ți mai place de tine trebuie să continui să te hrănești sexual. Chiar dacă uneori te simți copleșită de oboseală, de griji și de gânduri negre tot nu te poți opri. Satisfacția sexuală îți poate aduce liniștea și calmul de care ai nevoie pentru o nouă zi stresantă sau pentru o nouă provocare. Prea multe femei tratează sexul ca pe un bonus pe care trebuie să și-l perimită din când în când și nu ca pe o necesitate absolută fără de care nu pot funcționa. Nu, nu trebuie să te pregătești două zile pentru o partidă de sex! Ești perfectă așa cum ești! Nu există miros mai plăcut și atingeri mai excitante decât mirosul și atingerea pielii tale proaspete după duș!

Recomandarea noastră

Așa cum am amintit, pofta vine mâncând. Dacă tot nu te simți excitată, liberă și curajoasă în pat înseamnă că ai nevoie de soluții noi. Capsulele Clitorin au fost create special pentru femei aflate în dificultate. Dacă libidoul tău are nevoie de un energizant natural încearcă puterea plantelor aflate în compoziția Clitorin. Vei avea din nou senzația că ești o femeie puternică, dorită, senzuală gata oricând de o partidă fierbinte care să-ți transforme corpul într-o mare de senzații plăcute și puternice. N-ai mai simțit de ceva vreme puterea unui orgasm adevărat? N-ai mai simțit de multă vreme plăcerea unei atingeri piele pe piele? Clitorin îți poate reda senzațiile, plăcerea și vitalitatea sexuală după care tânjești de atâta vreme! Încearcă-i puterea!

1 comment:

  1. As a leading provider of building blocks, synthetic intermediates, and custom synthesis, BOC Sciences is committed to supplying cost-effective products and services, Clitorin

    ReplyDelete