Tuesday, April 7, 2015

Un orgasm pe zi ține doctorul departe


sexUltimele studii cu privire la nivelul optim de sex, efectuate de universități de prestigiu din Statele Unite și Australia, arată că ar trebui să ne punem serios pe treabă cel puțin o dată pe zi dacă vrem să beneficiem din plin de efectele pozitive ale orgasmelor asupra sănătății corpului și minții. Vă întrebați cam care ar fi efectele pozitive? Iată doar câteva, dar lista poate fi completată de fiecare personal după chef și experiență:

- Sexul de dimineață te pune efectiv pe picioare și îți garantează o zi mai senină, mai calmă și mai fără stresuri inutile. Vrei să ai o atitudine pozitivă? Începe-ți ziua cu un mic dejun sănătos completat cu un orgasm profund care să-ți pună sângele în mișcare. Nu-ți place să mergi la sală de dimineață dar simți nevoia de exercițiu fizic pentru o trezire completă? Cu atât mai bine! Ai găsit soluția perfectă! Combină utilul cu plăcutul și dă drumul unei noi zile orgasmice!

sex
- Orgasmul de dimineață întărește sistemul imunitar și te ferește de maladii grave care ți-ar putea scurta viața. Studiile făcute de australieni arată că rata mortalității de cauze medicale scade cu cel puțin 30% pentru cei care ajung zilnic pe culmile plăcerii. Nu v-ați convins încă de efectele fantastice ale sexului? Citiți mai departe!

- Nivelul de creativitate crește proporțional cu hârjoneala din așternuturi, cine ar fi crezut? Persoanele care fac sex regulat, nu doar o dată pe săptămână sau o dată pe lună, sunt mai creative și mai interesante decât cele care neglijează constant acest aspect al vieții zilnice. Aveți nevoie de mai multă creativitate la job? Acum știți cum să faceți rost de ea.

- Din punct de vedere medical, beneficiile orgasmului sunt nenumărate atât pentru bărbați cât și pentru femei: orgasmele frecvente ajută la menținerea unui nivel echilibrat de estrogen și testosteron. Dezechilibrele hormonale predispun la osteoporoză și probleme cardiovasculare. Orgasmul blochează într-un anume sens durerea așa că înainte de a lua o aspirină vezi dacă nu cumva poți face ceva mai plăcut și mai benefic pentru sănătate. Stimularea vaginală la femei poate reduce crampele menstruale, durerile de spate, durerile articulare sau migrenele. Ejacularea constantă, de cel puțin 20 de ori pe lună, reduce riscul de cancer de prostată la bărbați.

sex- Pentru femei, sexul frecvent crește elasticitatea vaginală, lubrifierea și evident plăcerea și libidoul.

Deși ne dorim să facem sex mai des, uneori avem nevoie de un impuls venit din exterior iar alteori de un afrodiziac puternic care să ne ajute în satisfacerea noastră și a partenerului. SPX este un supliment alimentar prin care vă puteți spori plăcerea și dorința sexuală. Produsul este natural și poate fi folosit atât de bărbați cât și de femei. Cuplurile care înțeleg beneficiile și plăcerea sexului constant dar au unele probleme legate de libidoul scăzut, probleme de potență, ejaculare prematură sau lipsă de energie și creativitate pot apela cu încredere la capsulele SPX. Efectele SPX se pot observa imediat după ingerarea capsulei. Veți avea parte de orgasme multiple, sensibilitate crescută, excitație maximă, energie din plin și rezistență la efort. Dacă vă doriți o viață lungă și împlinită nu ezitați să aveți orgasme zi de zi folosind SPX!

Produse recomandate
MaxMed
SPX (2 capsule)
65 RON

No comments:

Post a Comment