Tuesday, April 14, 2015

Sexul ca modalitate de a spune "Te iubesc!"


libidoCa femeie, de câte ori te-ai gândit că partenerul încearcă să-ți comunice nevoile, sentimentele, dragostea lui pentru tine prin sex? De foarte multe ori plecăm de la ideea preconcepută că ceea ce facem în pat nu prea are legătură cu ceea ce simțim în realitate. Ne iubim soții sau partenerii dar avem mereu un sentiment negativ legat de dorința lor constantă de intimitate sexuală. Ne simțim cumva amenințate de apetitul lor sexual pentru că nu înțelegem exact ce îi determină pe bărbați să fie atât de insistenți cu privire la această parte a relației.

Pentru foarte multe relații, sexul, sau mai bine zis lipsa lui, este un motiv constant de certuri disperate, frustrare și uneori chiar despărțire. De ce? Pentru că în cele mai multe cupluri, subiectul este unul tabu iar lipsa de comunicare în această privință are rezultate catastrofale pentru relație.

libidoNu, bărbații nu sunt niște porci pentru că cer sex constant iar femeile nu sunt neapărat frigide pentru că îi refuză cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună. Problema stă în faptul că fiecare înțelege sexul prin prisma lui separată iar percepțiile sunt de prea puține ori asemănătoare.

Femeile comunică verbal. Ele sunt vocale și se exprimă ușor în 99% din cazuri doar prin intermediul cuvintelor. Au o voce și nu le este frică să se facă auzite. Problema lor stă în faptul că nu sesizează ideea că bărbații sunt de cele mai multe ori foarte diferiți în această privință. Bărbații au un deficit la capitolul cuvinte. Lor le vine foarte greu să de glas sentimentelor, frustrărilor, trăirilor interioare foarte intense prin torentul de vorbe atât de caracteristic femeilor. Bărbații se exprimă foarte bine non verbal dar femeile nu le înțeleg limbajul decât dacă ajung să priceapă diferența subtilă de comunicare.

Ca femeie trebuie să cauți frecvența pe care comunică bărbatul tău. Trebuie să înveți să-ți iubești corpul chiar dacă uneori te simți străină de el, inhibată, incapabilă de a-ți schimba modul de exprimare. Trebuie să redescoperi partea jucăușă, felină, sexy pe care o aveai la un moment dat. Când anume ai ajuns atât de serioasă, de responsabilă și de rigidă încât să nu-i mai permiți bărbatului tău nici măcar o noapte liberă de amor nebun? Când te-ai uitat ultima dată în ochii lui înainte de a respinge ferm orice propunere indecentă? Uită-te și observă cum cerșește intimitate, cum te dorește nu pentru că este un animal nesătul ci pentru că vrea să-ți reamintească faptul că te prețuiește, te iubește și te adoră în felul lui stângaci de exprimare.

libidoDa, uneori te simți stoarsă de energie, lipsită de orice fărâmă de pasiune și inhibată până peste cap dar trebuie să faci ceva pentru că el are nevoie de tine și de modalitatea unică în care îți poate reaminti că te iubește, sexul. Folosește, de exemplu, capsulele naturale Clitorin. Sunt perfecte pentru redeschiderea apetitului sexual feminin. Clitorin te ajută să simți din nou plăcerea sexului, intensitatea orgasmului, sensibilitatea pielii în zonele erogene și nu numai. Experimentează pe pielea ta cât de satisfăcătoare și de bună poate fi o partidă se sex la sfârșitul unei zile. Comunică-i partenerului toată dragostea ta cu mâinile, cu gura, cu tot corpul tău de femeie liberă de prejudecăți, de inhibiții și de tabuuri! Clitorin te ajută să-i găsești butoanele și să-ți deschizi frecvența!

Fii liberă, fii iubăreață, fii femeie!

Produse recomandate
MaxMed
Clitorin (60 capsule)
199 RON

No comments:

Post a Comment