Sunday, April 12, 2015

Pasiune pierdută! O declar nulă! Ajutor!


relatieErotismul și sexul pasional sunt pentru cei tineri și fără griji. Adulții sunt oameni serioși, nu mai au timp și nici nevoie de astfel de excese. Câți dintre noi au ajuns să gândească astfel? Relațiile de lungă durată, stabile, căsătoria implică o continuă scădere a calității și cantității sexului. Deși suntem liberi să facem ce vrem, când vrem și cât vrem în privința sexului, statisticile arată că femeile și bărbații fac mai puțin sex decât în anii '50 când represiunea sexuală era la ea acasă chiar și în țările civilizate.

De ce? Pentru că în mintea multora este bine imprimat conceptul că dorința trebuie să dispară pentru a face loc relației calme, relaxate, mature, predictibile care trebuie să caracterizeze viața de familie și de cuplu. Pasiunea erotică este imprevizibilă, riscantă, mistuitoare și te face să te comporți imatur. Cine și-ar dori așa ceva într-o relație?

De ce renunțăm atât de ușor?
De ce abandonează femeile atât de ușor senzualul, jocul, seducția, erotismul după o perioadă de relație stabilă? De ce își aplică singure eticheta de "femeie serioasă cu libido scăzut"? De ce se mulțumesc bărbații cu sexul plictisitor, mereu același, mereu mai frustrant, mereu mai rar și mai fără viață? Probabil pentru că au ajuns la concluzia că așa trebuie să fie și nu se poate altfel.

sex
Terapeuții care studiază relațiile sexuale și de cuplu au ajuns să descopere magnitudinea dezastrului și trag semnale de alarmă disperate privitoare la scăderea dorinței sexuale imediat ce relația intră într-o fază stabilă. De ce? Pentru că starea relației sexuale reflectă starea relației emoționale și nu invers. Calmul și predictibilitatea nu arată că avem o relație bună ci una ajunsă într-o fază de blazare maximă. E foarte adevărat că avem nevoie de perioade de liniște, stabilitate și relaxare dar ele trebuie combinate ingenios cu perioade tulburi de redescoperire a simțului aventurii, a misterului, a focului interior care ne face să ne simțim vii. Și ce anume te poate face să te simți mai viu decât o serie de orgasme care să te pătrundă până în miezul ființei și să scoată de acolo strigăte de plăcere?

Chiar dacă am ajuns să credem că știm tot ce este de știut despre femeia de lângă noi totul e doar o iluzie. Mintea noastră caută să simplifice totul și să reducă totul la o serie de parametri ușor de inclus într-o listă.
sex- Iubita mea e timidă.
- Soția mea nu vorbește prea mult.
- Prietena mea e o fată cuminte.
- Nevasta mea n-a iubit niciodată sexul.
- Partenera mea e calmă, nu are momente de pasiune mistuitoare.

Avem tendința de a trage niște concluzii absolute și de a ne menține părerea despre un anume fapt sau o anume persoană pentru tot restul vieții. Cum ar fi să descoperi că iubita sau soția ta n-a fost niciodată lipsită de dorință sau pasiune ci că tu i-ai trasat niște standarde iar ea a trebuie să se conformeze? Ca să descoperi cu adevărat cine este persoana de lângă tine folosește Elixir. Aceste picături vor scoate la lumină persoana pasională care se ascunde în interiorul iubitei sau soției tale. Fără gust, miros sau efecte adverse, picăturile Elixir stârnesc instantaneu dorința sexuală, cresc libidoul și capacitatea de a avea orgasme profunde și multe. Nu există relație adevărată fără dorință! Nu te vei simți viu până când nu vei afla ce înseamnă sexul adevărat pentru relația ta! Elixir e serul adevărului!

Produse recomandate
MaxMed
Elixir (5ml)
60 RON

No comments:

Post a Comment