Thursday, April 2, 2015

Iubita mea e o nesătulă! Ce mă fac?


sexAi dat în sfârșit peste femeia visurilor tale: dominatoare, sexy, energică și extrem de creativă în pat. Problema e că nu prea mai poți ține pasul cu ea. Te stoarce de energie, vrea mereu ceva nou, te joacă pe degete, te ține în șah și te scoate din minți. Ați avut parte de sex demențial dar acum simți că totul îți scapă printre degete. Ai vrea să-i poți oferi mai mult dar nu te mai țin puterile. Cum procedezi?

Încearcă să-i explici problema
Ai nevoie de o pauză de refacere. Trebuie să-i comunici și ei acest lucru chiar dacă ți se pare rușinos. E foarte posibil ca și ea să-și dorească o perioadă de relaxare după care să reveniți în forță cu noi idei de aplicat. S-ar putea să descoperi însă că sexul este singurul lucru care vă ține împreună iar în lipsa acestuia, așa-zisa relație se destramă rapid. Dacă vrei să menții ritmul trebuie să găsești alte metode prin care să-i satisfaci dorințele. Fură o oră de somn în plus dimineața, întărește-te cu vitamine, minerale sau suplimente alimentare dedicate special unor astfel de maratoane sexuale.

Fii mereu cu un pas înaintea ei
sexDacă ea e mereu plină de surprize nu înseamnă totuși că le știe pe toate. Observă-i tendințele și adaptează-le la ceea ce poți și vrei să faci tu. Fiind mereu obișnuită să domine, să fie mereu deasupra, în control, s-ar putea să i se pară interesant faptul că ți-ai propus să o pui într-o situație nouă, neașteptată, vulnerabilă. Alege niște poziții care să te avantajeze și să te propulseze pe tine în rolul dominant dar care să-i satisfacă pe deplin necesitățile ei de nesătulă. Tot nu pare satisfăcută? Mergi cu ea la un sex shop și oferă-i posibilitatea de a alege niște "instrumente" cu care să-și petreacă timpul cât timp tu te refaci. Jucăriile îți pot ușura ție munca și îi pot oferi ei plăcere maximă pentru o perioadă.

Oferă-i maratonistei un maraton adevărat
Invit-o pe iubăreață într-o excursie de câteva zile la munte. Închideți-vă într-o cameră de hotel și nu mai ieșiți până când nu vă simțiți complet satisfăcuți sau complet epuizați. Ca să poți face asta ai nevoie de Sex Power. Nu, nu e același lucru cu Viagra și nu se adresează persoanelor în vârstă care nu mai pot să aibă niciodată o erecție completă. Sex Power este un o combinație de substanțe active extrase direct din plante cu efecte directe asupra organelor sexuale masculine. Care sunt efectele?

sex- Erecții masive, tari și puternice care durează până la 3-4 zile.
- Energie sporită în pat și capacitatea de a rezista la efort pentru o perioadă lungă de timp.
- Libido maxim, care să-l egaleze sau să-l întreacă pe al ei.
- Control asupra ejaculării ca să poți duce partidele întotdeauna unde vrei tu și cât vrea ea.
- Capacitatea de a oferi unei nesătule orgasme profunde, multiple așa cum n-ai mai făcut până acum.
- Penis mărit la maximum datorită sângelui direcționat constant la nivelul genital și care îl face să pară mult mai apetisant, mai lung și mai gros.

Sex Power – ca să poți face față oricând, oriunde și oricui!

Produse recomandate
MaxMed
Sex Power (1 capsulă)
40 RON

No comments:

Post a Comment