Tuesday, April 21, 2015

De ce nu are iubita mea orgasm?


sexOrgasmul feminin a fost și va rămâne pentru multă vreme și pentru multe persoane un mister. Ce ar trebui să simtă femeia? Unde ar trebui să o stimuleze bărbatul? Acestea sunt doar câteva întrebări pe care și le pun toți cei care se simt frustrați de incapacitatea de a atinge această formă de plăcere maximă. Dacă Freud spunea că femeile mature trebuie să fie capabile să atingă orgasmul numai prin stimulare vaginală, teoriile moderne infirmă această ipoteză. Din ce în ce mai mulți medici și terapeuți ajung la concluzia că cele două tipuri de orgasm, vaginal și clitoridian, își au originea și punctul de plecare tot în stimularea punctului nevralgic exterior al femeilor numit clitoris.

Prea puține femei ajung la orgasm numai și numai prin penetrare și mișcările obișnuite de du-te vino caracteristice sexului pentru că vaginul nu are o rețea nervoasă proprie extrem de bogată capabilă să susțină un nivel de excitație puternic. În realitate, separarea dintre vagin și clitoris este în mare parte artificială și bazată pe lipsa de înțelegere asupra dimensiunilor reale ale clitorisului. Clitorisul este un organ în sine și un sistem care înconjoară vaginul uretra și anusul. În loc să ne gândim la orgasm ca fiind vaginal sau clitoridian ar trebui mai degrabă să observăm senzațiile minunate pe care le produce. Până la urmă un orgasm e un orgasm și basta indiferent de unde vine. Important e să fie intens!

sexOrgasmul la femei are multe componente dar cele mai importante sunt:

- starea mentală, lipsa stresului, relaxarea, dorința
- capacitatea partenerului de a apăsa butoanele exterioare (la nivelul pielii) care declanșează cele mai tari senzații
- lubrifierea
- stimularea clitoridiană prin atingere cu mâna, cu limba, cu vibratorul
- stimularea vaginală cu penisul în erecție fermă, cu dimensiuni cât mai mari și în poziții care să atingă punctele importante din vagin, de exemplu punctul G. Cele mai bune poziții pentru stimularea punctului G sunt doggy style și cea în care partenera stă deasupra. Punctul G se află cam la 1 cm de la intrarea în vagin. Unii medici spun că punctul G ar fi o extensie a clitorisului care prin stimulare vaginală intensifică senzațiile și poate într-un final produce mult doritul orgasm vaginal.

sexBărbații trebuie să știe aceste lucruri pentru că stimularea stă de multe ori în mâinile și în bărbăția lor. Chiar dacă orgasmul pare ceva mai complicat de înțeles nu este totuși o nălucă greu de prins și de atins. Stimularea clitoridiană este esențială așa cum este esențial și un penis cu o erecție maximă. Dacă simțiți că aveți ceva neajunsuri în acest compartiment este indicat să folosiți Vimax, tratamentul pentru mărirea penisului și pentru stimularea dorinței și potenței la bărbați. Fiind un supliment din plante nu trebuie să aveți îndoieli cu privire la eficacitatea și lipsa totală de efecte neplăcute. Vimax vă face mai rezistenți la efortul necesar în timpul partidei, mai sensibili la atingere, mai dornici de sex, mai potenți și mai impresionanți la dimensiune. Toate aceste efecte benefice se vor răsfrânge în final asupra partenerei și asupra capacității ei de a avea orgasm.

Nu trebuie neapărat să fii maestru în sexul tantric pentru ca iubita ta să aibă orgasm. Trebuie să fii creativ, jucăuș, potent și cu dimensiunile la zi! Vimax te poate ajuta în toate!

Produse recomandate
MaxMed
Vimax (30 capsule)
169 RON

No comments:

Post a Comment