Sunday, April 26, 2015

Modalități de stopare a ejaculării premature


ejaculareEjacularea prematură sau involuntară aduce multe cupluri în pragul disperării. Bărbatul e din ce în ce mai stresat de gravitatea situației iar femeia e din ce în ce mai nesatisfăcută. Ambii parteneri au nevoie de ajutor ca de o gură de aer proaspăt. Cu toate acestea, prea puțini știu unde să ceară sfat și cum să aplice niște metode pentru a scăpa de ejacularea prematură.

Iată câteva tehnici simple care, în timp, vă pot ajuta să aveți control deplin asupra actului sexual.

Exercițiile de respirație sunt foarte utile pentru că vă ajută să conștientizați apropierea punctului culminant. Respirațiile profunde sunt folosite ca metode de calmare și de control al anxietății dar pot fi de mare ajutor în controlul ejaculării. Respirați adânc timp de câteva minute pe măsură ce excitația crește. Veți observa că datorită oxigenării creierului și datorită repetiției vă veți simți mult mai în controlul excitației. Încercați să conștientizați ritmul respirației partenerei pentru că vă poate ajuta să păstrați ritmul dacă aveți tendința de a înainta prea repede.

ejacularePrelungirea preludiului ajută de foarte multe ori la sporirea gradului de intimitate dar mai ales la întârzierea orgasmului și a ejaculării. Luați-vă suficient timp astfel încât nici tu nici partenera să nu vă simțiți sub presiunea de a termina partida. Ai grijă de parteneră și mută-ți mereu atenția de la satisfacția personală la satisfacția ei. Aceasta este o metodă eficientă de a te menține o bună perioadă de timp pe linia de plutire. În plus, ea se va simți mult mai bine și mult mai satisfăcută.

Exercițiile Kegel sunt folosite atât de bărbați cât și de femei pentru antrenarea musculaturii pelvine. Prin oprirea jetului de urină în mijlocul acțiunii izolăm musculatura responsabilă de controlul ejaculării. Nu trebuie să vă țineți respirația, nici să vă încordați abdomenul pentru a nu confunda senzațiile. Practicând acest exercițiu de câteva ori pe zi veți simți o intensificare a controlului asupra vezicii urinare, asupra ejaculării și în plus o intensificare a orgasmului. Exercițiile Kegel funcționează și sunt recomandate de medici.

ejaculareMetoda stop și start funcționează bine dacă aveți răbdarea necesară. Ea presupune oprirea stimulării cu puțin timp înainte de ejaculare pentru conștientizarea senzațiilor și pentru preluarea controlului. Metoda cere perseverență și disponibilitatea ambilor parteneri pentru a da unele rezultate. Trebuie practicată zilnic, la fel ca și exercițiile Kegel, pentru întărirea controlului asupra propriilor mușchi.

Ejacularea prematură este o problemă frustrantă iar drumul până la rezolvarea ei poate fi și mai frustrant. De aceea există și alte metode, mai ușoare și mai eficiente de a ne bucura din plin de sex fără griji și fără frustrări maxime. Multe persoane din întreaga lume au ajuns la concluzia că un spray numit Eagle King Delay poate fi de mare ajutor în timpul unei partide fierbinți. Eagle King nu este un spray pe bază de anestezice de aceea puteți fi siguri că senzațiile dumneavoastră vor rămâne intacte. O cantitate variabilă de spray se aplică pe penisul decalotat înainte de începerea partidei iar după câteva minute vă puteți începe mulțumiți stimularea organelor genitale. Pentru că plăcerea nu trebuie să fie umbrită de ejacularea prematură, folosiți Eagle King Delay și bucurați-vă de sex!

Produse recomandate
MaxMed
Eagle King (15 ml)
100 RON

No comments:

Post a Comment