Tuesday, April 7, 2015

Ejacularea precoce – de ce nu intră partida în prelungiri?


sexPentru prea mulți bărbați, sexul a devenit o cursă contracronometru. Din cauza ejaculării premature totul se desfășoară cu viteza luminii, după un model bine stabilit, care să nu dea prea mult timp de observație partenerei. Toți speră ca iubita să nu se prindă cumva că există o problemă. Ejacularea prematură rămâne totuși ejaculare prematură indiferent dacă alegem sau nu să discutăm despre ea sau ne comportăm ca și cum n-ar avea legătură cu noi. Mai devreme sau mai târziu va trebui să ne înfruntăm direct fricile și să rezolvăm cazul.

Sexul e despre răbdare. Chiar dacă tiparul de comportament pe care l-am adoptat ne îndeamnă să terminăm repede, repede înainte de a ne face de rușine, sexul satisfăcător rămâne despre relaxare, răbdare și repetiție. Dacă avem deschiderea necesară pentru a ne reinventa pas cu pas viața sexuală s-ar putea să descoperim cu adevărat fericirea deplină a unei relații stabile și sănătoase.

Redefinirea preludiului
sexPreludiul înseamnă explorare. Preludiul nu înseamnă rutină. Nu începem de sus în jos nici de jos în sus ci mergem acolo unde ne poartă simțurile. Preludiul poate fi o perioadă dificilă pentru cei care suferă de ejaculare precoce dar este în același timp un exercițiu excelent de autocontrol. În timpul preludiului se eliberează o cantitate crescută de dopamină în creier care ne risipește anxietatea, crește sensibilitatea zonelor erogene și ne dă o senzație plăcută de euforie premergătoare orgasmului. Cu cât preludiul este mai lung și mai bogat în senzații cu atât orgasmul va fi mai profund și mai satisfăcător atât pentru el cât și pentru ea.

Locuri diferite, mișcări diferite
Spargeți tiparele! Chiar și pe cele extrem de confortabile! Ejacularea precoce are o componentă psihologică foarte importantă. Dacă dormitorul de acasă vă aduce aminte constant de frustrări vechi, partide nereușite, certuri și încercări repetate de a vă ascunde deficiențele sexuale, evitați să mai faceți ceva în același loc. Schimbarea se poate dovedi mai mult decât benefică. Sex pe bancheta din spate a mașinii? De ce nu! Vă veți simți din nou adolescenți puși pe șotii, deschiși la orice, gata oricând de o nouă provocare. Încercați orice loc nou care vă aprinde imaginația și vă pune sângele în mișcare. S-ar putea să dați o nouă lovitură și să scăpați de trauma ejaculării precoce care vă apasă creierul de ceva vreme.

Asul din mânecă!
sexOricât te-ai strădui să faci față de unul singur ejaculării precoce s-ar putea ca uneori să nu reușești să te controlezi. Știm cu toții cât de greu, de complicat, și de frustrant poate fi! Partenera își poate pierde răbdarea și interesul. Poți cădea pradă atacurilor de panică, depresiei și senzației că nu ești bun de nimic! De aceea e bine să ai mereu la îndemână noi și noi soluții contra problemei care îți afectează viața sexuală și fericirea de cuplu. Prematrol este un supliment alimentar dedicat în totalitate rezolvării ejaculării precoce de care suferi! Capsulele conțin numai plante rare precum ginsengul, vitamine, aminoacizi și lăptișor de matcă iar eficacitatea lor este dovedită practic. În plus, efectele adverse practic nu există. Prematrol ajută zi de zi mii de bărbați din întreaga lume să-și recapete încrederea în forțele proprii și capacitata de a oferi plăcere maximă partenerelor lor. De ce nu l-ai folosi și tu?

Produse recomandate
MaxMed
Prematrol (60 capsule)
199 RON

No comments:

Post a Comment