Friday, April 3, 2015

Combateți astenia de primăvară prin mișcare!


durereÎncet, încet trebuie să ieșim din atmosfera de hibernare cu care ne-am obișnuit pe parcursul iernii și să ne revenim la forma fizică inițială. Cu puțină voință putem scăpa și de cele câteva kilograme așezate confortabil pe parcursul sezonului rece dar bogat în sărbători și mâncare bună. Mișcarea este calea sigură către bună dispoziție, sănătate, somn odihnitor și poftă de viață pentru întreaga familie.

Cum putem fi totuși siguri că nu vom avea de suferit de pe urma incursiunilor noastre în natură după o lungă perioadă în care ne-am obișnuit să stăm mai mult pe canapea? Cu ce tratăm eventuala febră musculară? Ce ne facem dacă articulațiile scârțâie și dor sau ne lasă spatele fix în mijlocul sesiunii de alergat?

Cea mai importantă regulă pentru cei care doresc să facă mișcare corect și eficient este încălzirea. Nu trebuie nici măcar să încercați să treceți direct alergat, gimnastică, tenis sau alte sporturi înainte de a face un minimum de 5 minute de exerciții de încălzire. Riscurile sunt prea mari iar beneficiile spre zero dacă refuzați sau nu înțelegeți importanța încălzirii musculaturii. Crampele musculare sunt cât se poate de reale iar accidentările vă pot opri brusc înainte de a fi apucat să faceți ceva benefic pentru sănătatea dumneavoastră.

durere
Chiar dacă simțiți cum vă cuprinde entuziasmul și dorința de a da cât mai mult și cât mai rapid pe terenul de sport e bine să aveți în vedere că organismul nu este în totalitate pregătit pentru un efort major după o perioadă mai statică. Sistemul dumneavoastră imunitar poate fi ceva mai scăzut în timpul primăverii dând loc infecțiilor virale, răcelilor sau episoadelor de gripă asociate vremii schimbătoare, umede și uneori reci. Un complex de vitamine și minerale, calciu, magneziu, zinc, poate preveni eventualele neplăceri rezultate în urma antrenamentelor susținute. Hidratarea este și ea esențială iar o dietă bogată în proteine este întotdeauna recomandată sportivilor.

Chiar dacă adulții sau persoanele în vârstă suferă de dureri articulare, reumatism sau alte inflamații ale sistemului osteo-muscular, mișcarea este recomandată tuturor membrilor familiei. Este important ca fiecare să-și descopere ritmul propriu și capacitățile unice prin care poate ajunge la fericire și sănătate prin intermediul mișcării.

Pentru ca toți să fie mulțumiți iar eventualele dureri să fie acoperite, se recomandă achiziționarea gamei de analgezice și antiinflamatorii 100% naturale AntiDur. Gama conține trei produse cu destinații diferite dar efecte comune: combaterea durerilor sistemelor osos și muscular și a nevralgiilor rezultate din acestea.

durere- AntiDur mușchi și nervi este un dispozitiv de tip roll on cu care se aplică substanțe active benefice reducerii febrei musculare și inflamațiilor. Plasturele lichid se usucă și eliberează antiinflamatorii naturale câteva ore după aplicare fiind rezistent la apă.

- AntiDur articulații și reumatism ameliorează după același principiu durerea celor care suferă de boli reumatismale. Aplicarea simplă și reducerea aproape instantanee a durerii face acest produs indispensabil persoanelor în vârstă care suferă de astfel de afecțiuni.

- AntiDur coloană și lumbago se adresează celor care suferă de dureri chinuitoare cauzate de musculatura spatelui sau de afecțiuni ale coloanei vertebrale. Aplicarea este asemănătoare dar efectele sunt specifice acestei zone dureroase.

Chiar dacă suferim de anumite afecțiuni acestea nu pot și nu trebuie să ne oprească din a face mișcare. Imobilitatea este cale sigură spre depresie și alte probleme derivate din senzația de invaliditate și lipsă de scop. AntiDur vă poate oferi o primăvară cum n-ați mai avut de multă vreme! Mișcarea este esențială iar AntiDur face acest lucru posibil!

Produse recomandate
MaxMed
AntiDur - Coloană și lumbago (30ml)
109 RON
MaxMed
AntiDur - Mușchi și nervi (30ml)
109 RON
MaxMed
AntiDur - Articulații și reumatism (30ml)
109 RON

No comments:

Post a Comment