Tuesday, December 23, 2014

Vrei sex de milioane la a doua întâlnire? Noi avem soluția!

sexPrimele întâlniri sunt mereu presărate cu momente penibile în care te întrebi dacă nu ți-a rămas mâncare între dinți sau dacă nu ți-ai pătat cravata cu sos. Să faci sex după o întâlnire sau două e un adevărat coșmar în care tu ești un pachet de nervi iar ea se simte stingherită de felul în care arată. Dacă peste toate stingherelile mai și ejaculezi prematur, dezastrul e complet. Cum să faci ca totul să decurgă lin și frumos? Iată câteva trucuri!

Fii sigur că totul este în ordine. Dacă știi precis că nu-ți miroase gura, ai haine curate și potrivite pentru ocazie și în plus câteva subiecte interesante de conversație înseamnă că te poți relaxa puțin. Nu-ți da întâlniri când ești răcit și riști să-i strănuți partenerei în farfurie. Nu pleca la întâlnire direct de la muncă și evită să alegi restaurante prea sofisticate în care să te simți inconfortabil de cum intri pe ușă.

ejaculare precoceFii calm cu orice preț. Cele mai multe dezastre se petrec atunci când ești stresat de nu mai poți lega două vorbe și transpiri din abundență. Există numeroase metode prin care te poți relaxa. Bea un pahar de vin (poate două, dar nu mai multe), respiră eficient și folosește niște remedii naturale contra stresului. Nu te îndopa totuși cu pastile pe care nu le-ai mai folosit. S-ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine.

Pregătește-te de acțiune. Sexul cu orgasme se întâmplă numai când ești relaxat și te simți bine în pielea ta. Nu-i musai să ai mușchii perfecți, abdomentul bine lucrat și pielea lucioasă ca să te simți gata de a trece la treabă. Dacă te accepți pe tine însuți și ai tot ce-ți trebuie la îndemână, poți face ca lucrurile să se întâmple în favoarea ta.

Fii vesel, inspiră încredere. Lasă crisparea la garderobă, spune o glumă bună și destinde atmosfera dacă vezi că partenera ta e tensionată sau nemulțumită. E bine să ai mereu o dispoziție relaxată, o trusă cu cele necesare unei partide prelungite și dorința de a pregăti un mic dejun pentru doi a doua zi dimineață.
Pentru că suntem în secolul vitezei, mereu stresați și pe fugă ar fi indicat să ne pregătim trusa de remedii naturale pentru potență, ejaculare prematură și mai multă energie în pat. Produsele naturale au efecte prelungite, bune și zero efecte adverse. De aceea le putem folosi oricând și oriunde fără teamă.

orgasmSuifan este o soluție cu aplicare externă pentru prevenirea ejaculării premature. Pentru că foarte mulți bărbați au această problemă, cercetătorii au găsit această soluție care să ajute în astfel de cazuri. Suifan se aplică în doză redusă pe prepuț cu câteva ore înainte de a avea contact sexual. Soluția nu este iritantă ci acționează lent pentru controlul ejaculării. Zona se spală înainte de aplicarea prezervativului.

Suifan te ajută să deții controlul ejaculării pe tot parcursul partidei astfel încât tu și partenera ta să aveți satisfacție deplină și să nu adăugați momente penibile unei întâlniri tensionate.


Suifan, pentru orgasme multiple, pentru partide legendare!


Produse recomandate
MaxMed
Suifan (2.6 ml)
60 RON

No comments:

Post a Comment