Tuesday, December 16, 2014

Protejează-ți spatele la locul de muncă! Citește aici!

durere spateSpatele tău este format din mușchi puternici, oase dure și multe pachete nervoase capabile să pună în mișcare întreg angrenajul. Deși pare indestructibilă, structura musculo-osoasă cervicală sau lombară poate suferi modificări ireversibile atunci când este supusă unor presiuni constante, suprasolicitată prin muncă fizică intensă și poziții incorecte la locul de muncă. Oriunde ai lucra, prima ta grijă trebuie să fie legată de ergonomia, siguranța și sănătatea sistemului tău osteo-muscular pe termen lung. Orice afecțiune a spatelui te poate face incapabil de a munci eficient timp de săptămâni, luni sau chiar ani.

1. Nu ridica greutăți în poziții greșite. Dacă ești nevoit să ridici mereu obiecte grele la locul de muncă, trebuie să înveți care sunt pozițiile corecte din punct de vedere ergonomic pentru tipul de muncă depus. Dacă vei continua să suprasoliciți oasele și mușchii în poziții dificile, incorecte, vei începe să ai dureri din ce în ce mai puternice pentru că suprasolicitarea uzează oasele și obosește mușchii. Coloana vertebrală este capabilă și rezistentă la efort prelungit până la un anumit punct, apoi vertebrele cedează sub presiune și apare o afecțiune numită lumbago.durere spate
Lumbago se manifestă cu durere puternică și apare imediat după o mișcare bruscă, într-o poziție incorectă a zonei lombare a spatelui. Deși îți poți reveni complet după câteva săptămâni de tratament și repaus la pat, lumbago limitează puternic mișcările spatelui și provoacă un grad sporit de invaliditate și mai ales de disconfort fizic și psihic.

2. Fii sigur că nu ai lipsă de calciu. Oasele fragile se fracturează ușor și se vindecă greu. Mergi din timp în timp și controlează-ți nivelul de calciu, magneziu, zinc și vitamina D pentru a fi sigur că nu vei avea probleme când te aștepți mai puțin. Calciul, magneziul și zincul au grijă de oase și dinți dar și de sănătatea mușchilor, inimii și vaselor de sânge. Lipsa calciului, mai ales după vârsta de 50 de ani, duce la osteoporoză, o problemă gravă a oaselor care necesită tratament și îngrijiri medicale de lungă durată.

3. Protejează-ți zonele osoase sensibile. Traumatismele vechi te lasă de obicei cu zone de sensibilitate crescută la durere, umezeală, frig și predispun la noi și noi probleme musculare și articulare. Aceste zone trebuie protejate folosind orteze medicale pentru spate, soluții naturale împotriva durerii de spate și lumbago, exerciții ușoare pentru întărirea musculaturii și haine moi care să nu stânjenească mișcarea.

durere spate3. Ai mereu la îndemână o soluție naturală împotriva durerii. Chiar dacă ești mereu atent la poziția în care lucrezi, te protejezi de traumatisme majore și ai destul calciu, ai nevoie uneori de o soluție rapidă pentru caz de accidentare sau dureri neașteptate de spate.
AntiDur contra durerilor de spate și lumbago te poate scăpa imediat de orice durere neașteptată care te-ar împiedica să-ți faci treaba eficient. Produsul pe bază de uleiuri esențiale din plante precum eucaliptul, menta, sorbul și aloe vera se aplică pe piele și formează imediat un plasture transparent și rezistent la apă. Din acest plasture se eliberează timp de multe ore substanțe active care hrănesc oasele și înlătură eficient și natural durerea de spate fie ea cervicală, toracică sau lombară.


Ai mereu la îndemână un flacon AntiDur pentru că nu știi când te lovește durerea!


Produse recomandate
MaxMed
AntiDur - Nourishing Bones Relieve Pain (30ml)
109 RON

No comments:

Post a Comment