Monday, December 15, 2014

Tactici de supraviețuire în jungla relațiilor

sexRelațiile de dragoste sunt capricioase și greu de întreținut. Există atât de multe reguli nescrise pe care le poți încălca atât de ușor încât te ia cu amețeală numai când te gândești să intri din nou în jocul întâlnirilor amoroase. Dar, dacă n-ai fost dezamăgit în dragoste măcar o dată, înseamnă că n-ai trăit viața din plin. Tot ce trebuie să faci e să nu te dai bătut și să înveți mereu pașii acestui tango care te duce inevitabil la fericire.

Iată câteva reguli pe care ar trebui să le respecți pentru a supraviețui în jungla relațiilor:

1. Nu sări pașii. Fiecare nouă relație are un ritm diferit de cea prin care tocmai ai trecut. Fetele nu seamănă niciodată una cu alta. Nu poți împrumuta prea multe trucuri de la o relație pe care să le aplici apoi la alta. Cel mai important e să definești ritmul în care tu și partenera ta vreți să defilați. Nu cere să-i întâlnești părinții după două luni de relație și nu-i îndesa un inel de logodnă pe deget înainte de prima partidă de sex. Nu-i spune că o iubești după prima întâlnire și nici nu te pregăti de nuntă înainte de a fi sigur că ai trecut cu bine peste fosta. Nu-i foarte dificil, nu? Bunul simț și răbdarea dictează mereu dacă știi cum să abordezi situațiile.

sex
2. Nu deveni prea confortabil prea curând. Știm că e de datoria femeilor să păstreze misterul într-o relație, dar și bărbații pot face destule lucruri pentru ca magia primelor întâlniri să nu dispară prea curând. Păstrează-ți atitudinea de gentleman cât mai mult posibi. Fii atent, curtenitor, deschide-i ușa la mașină, fii politicos și n-o călca pe degete la primul dans. Dacă petreceți nopțile împreună, nu-ți lăsa lenjeria intimă la vedere, nici șosetele împrăștiate pe covor. Deși aceste lucruri mici se pierd după câteva luni de relație, încearcă să le păstrezi cât mai mult pentru că au și ele farmecul lor.

3. Asigură-te că sexul cu tine îi face într-adevăr plăcere. Deși primele partide vor fi inevitabil stângace, asigură-te că faci tot ce trebuie ca să n-o stânjenești de tot pe partenera ta. Fii mereu deschis la dorințele ei, ascultă-i vocea, încearcă să-i înțelegi frustrările și să fii mereu cu un pas înaintea ei. Nu cere insistent să faceți sex oral dacă acest lucru pare să o indispună. Asigură-te că ai tot ce trebuie dacă trebuie să petreci noaptea la ea acasă.
Pune-ți într-o trusă discretă prezervative, un produs pentru potență de genul Gin Fizz ca să fii acoperit în caz de dezastru, și alte lucruri intime de care crezi că ai nevoie.

sexNu știi ce e Gin Fizz? Ascultă aici!
Gin Fizz e un produs natural pe care îl poți folosi în caz de nevoie. Capsula te ajută să ai destulă energie cât să duci toată noaptea, te asigură de erecția fermă care le place atât de mult femeilor și care le oferă orgasmul mult așteptat. Gin Fizz nu conține alte substanțe chimice decât cele din plante precum ginsengul. Are în compoziție trei tipuri de ginseng care te pot ajuta să rămâi mereu tare pe poziții și admirat de iubita ta.


Nu încerca să străbați jungla relațiilor fără Gin Fizz!

Produse recomandate
MaxMed
GinFizz (2 capsule)
65 RON

No comments:

Post a Comment