Thursday, December 4, 2014

Cum să rămâi în formă după 50 de ani

tanar batranOricât ne-am strădui să rămânem mereu tineri și sănătoși, vârsta își spune la un moment dat cuvântul și ne arată cine suntem și cât mai putem face din ceea ce ne-am propus. La femei se instalează menopauza, apar probleme hormonale, osteoporoză, reumatism și dureri articulare, iar la bărbați apar probleme de prostată, fragilitate osoasă, hipertensiune sau diabet. În ciuda acestor neajunsuri, trebuie să rămânem optimiști și mai ales activi și mulțumiți de lucrul de fiecare zi.
Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont odată ce ați depășit vârsta de 50-60 de ani.

odihna
1. Odihna este esențială

Chiar dacă aveți planuri multe de realizat și doriți din tot sufletul să vă mențineți activi, de la o anumită vârstă aveți nevoie de mai multă odihnă pentru refacerea energiilor cheltuite. Mușchii și oasele trebuie protejate pentru că există riscul de fracturi, rupturi musculare, de ligamente sau entorse care se vindecă mult mai greu decât în tinerețe. Trebuie să vă feriți de oboseala excesivă luând pauze mai dese și evitând activitățile extrem de solicitante care v-ar putea epuiza. Protejați-vă articulațiile importante și coloana vertebrală evitând să cărați sau să ridicați greutăți în poziții incomode.

frig zapada2. Evitați frigul și umezeala.

Inflamațiile articulațiilor și bolile osoase sunt categorisite în foarte multe feluri. Fie că sunt artrite, gută, reumatism sau osteoporoză, toate aceste inflamații au în comun un anumit lucru: durerea care se instalează în sezonul rece și umed, fie toamna sau iarna. Pentru a evita exacerbarea durerilor articulare trebuie să vă dotați cu încălțăminte călduroasă, cu haine potrivite anotimpului și să vă feriți de ploaie, dar mai ales să găsiți un remediu natural care să vă amelioreze durerile osoase.

mancare sanatoasa
3. Alegeți o dietă bogată în vitamine și mai ales minerale.

Calciul, magneziul, zincul sunt esențiale în sănătatea oaselor, mușchilor, vaselor de sânge și inimii. Fructele și legumele proaspete, peștele, nucile și carnea slabă aduc un aport important de elemente sănătoase care ne pot feri de neplăcerile vârstei. Evitați consumul excesiv de dulciuri pentru că predispoziția la diabet nu iartă pe nimeni. Evitați cărnurile grase pentru că nivelul crescut de colesterol face rău inimii și poate produce infarct miocardic. Păstrați-vă dinții sănătoși pentru a nu vă deranja stomacul din cauza indigestiei. Suplimentele alimentare vă pot ajuta la echilibrarea balanței de vitamine și minerale, dar nu pot înlocui o dietă variată și mai ales sănătoasă.

durere de spate4. Tratați durerea în cel mai natural mod posibil.

După 60 de ani durerea poate apărea oricând și din orice. Articulațiile sunt uzate, dureroase, umflate, mușchii obosesc rapid iar fracturile vechi devin sediul unor noi și noi forme de inflamație și necaz. Pentru că abuzul de antiinflamatoare și analgezice dăunează grav stomacului, puteți folosi alte produse naturale de ultimă generație care să vă amelioreze suferințele.

batranete fericita
AntiDur este un produs natural care conține uleiuri esențiale din plante și mai ales ulei de mușețel. Produsul se folosește extern și are forma unui roll on pentru aplicare ușoară și utilizare rapidă în cazul durerilor articulare, reumatismului, gutei sau inflamației tendoanelor, tendinită. Uleiurile esențiale se aplică pe piele și formează un plasture rezistent care eliberează substanțe active timp de multe ore la rând. Puteți scăpa astfel de durerile intense care vă macină oasele zi de zi și oră de oră. AntiDur este 100% natural, fără efecte adverse, nu interacționează cu medicamentele și poate fi folosit oricând și oriunde.


Scăpați rapid de durerile articulare folosind AntiDur!

Produse recomandate
MaxMed
AntiDur - Articular Rheumatism (30ml)
109 RON

No comments:

Post a Comment