Monday, December 29, 2014

Reinventează-ți viața sexuală în 3 pași


seductieRitmul alert în care trăim lasă foarte puțin loc pentru pasiune, plăcere și mai ales sex de calitate. Ce te faci când simți că totul îți scapă printre degete? Cum acționezi când partenera e mereu nemulțumită și fără chef de sex? Mai mult, ce te faci când tu însuți ești fără vlagă, frustrat și chinuit de gânduri negre? Cum să faci sex în astfel de condiții și să mai ai și orgasm? Citește soluțiile propuse de noi și aplică-le imediat pentru revitalizarea vieții sexuale și de cuplu.

Dă frâu liber imaginației!

Oamenii au capacitatea extraordinară de a se excita până la orgasm chiar și numai gândindu-se la o persoană fierbinte. Dacă până acum ți-ai alungat orice gând referitor la sex pentru că ești la lucru, pe drum, la ședință sau la restaurant află că e cazul să-ți lași imaginația să zboare oricând și oriunde. Vei vedea cum dorința sexuală pe care o credeai aproape de limita zero crește văzând cu ochii. Vei ajunge acasă pe jumătate dezbrăcat și gata de acțiune deși te credeai mort de oboseală și rupt de foame. Dacă simți că libidoul tău e la limita de jos a detectabilului, crește-l oră de oră zburdând pe câmpurile bogate ale imaginației libere.

preludiu
Lasă distanța să-ți crească pofta!

Dacă ești într-o relație de lungă durată, s-ar putea ca apropierea zilnică să distrugă pasiunea și dorința de a face sex. Pasiunea începe să clocotească cu cât distanța este mai mare și partenerul sau partenera mai greu de atins. Folosește-te de călătoriile lungi pentru a-ți reaminti cu adevărat ce înseamnă sexul pasional pentru tine și partenera ta. Cum erați la început? Ce anume îți făcea sângele să clocotească și patul să tremure? Ce o atrăgea pe ea la tine? Încearcă să readuci misterul și pasiunea în relație prin simpla distanță. Privește peisajul familiar cu alți ochi și vezi ce lipsește pentru ca totul să fie perfect.

Preludiul începe după ce s-a terminat partida

orgasmPasiunea în cuplu se menține mereu aprinsă. Preludiul nu începe cu cinci minute înainte de sex ci este o continuare constantă a focului care vă mistuie și vă face mereu aprinși. Jocul, imaginația, privirile deocheate, aluziile șoptite pot continua zile întregi să vă țină în priză dacă vă doriți să fiți un cuplu care beneficiază din plin de bunătățile sexului.
Unele produse naturale vă pot da o nouă perspectivă asupra vieții sexuale și mai ales vă pot crește libidoul pentru ca pasiunea să nu se termine niciodată. De ce să nu beneficiați din plin de puterea binefăcătoare a naturii în revitalizarea relației sexuale? Dacă sunteți lipsiți de energie, mereu fără chef de joacă și de sex, alegeți un produs de care să beneficiați atât tu cât și partenerul sau partenera ta.
Ai auzi de beneficiile extraordinare ale ginsengului? SPX are în compoziție două tipuri de ginseng și alte plante cu proprietăți benefice în creșterea libidoului masculin și feminin. Folosind o capsulă de SPX aveți garanția unei partide cu orgasme multiple, plăcere maximă și satisfacție pe cinste.
Dacă n-ați mai simțit de multă vreme cum vă crește dorința de la oră la oră, încercați SPX și veți avea o perspectivă nouă asupra pasiunii, plăcerii și sexului.

SPX, pentru că meriți să fii satisfăcut!

Produse recomandate
MaxMed
SPX (2 capsule)
65 RON

No comments:

Post a Comment