Sunday, December 7, 2014

3 motive pentru care ești mereu părăsit de iubite

despartireDacă ai fost părăsit pe neașteptate de iubită e normal să te întrebi ce n-a mers în relația voastră și ce anume ai fi putut face ca totul să decurgă mai lin. Dacă a fi părăsit de iubite a devenit deja o obișnuință pentru tine, probabil că ai renunțat să te mai chestionezi și ai decis că femeile sunt rele pentru că te lasă baltă fără motiv. Despărțirile au mai mereu un motiv întemeiat. Faptul că iubitele tale au decis să nu-ți explice în detaliu ce n-a mers poate fi considerat pe undeva un gest de generozitate. Probabil că n-au vrut să te rănească mai mult decât trebuie.
Iată cele mai frecvente motive pentru care poți fi părăsit:

1. Ești prea posesiv. Ce înseamă să fii posesiv? Bărbații posesivi riscă să își sufoce singuri relațiile prin simpla lor prezență în orice loc și în orice moment din viața iubitelor lor. Dacă insiști mereu ca iubita să petreacă orice moment liber în compania ta chiar și după câteva luni bune de relație înseamnă că ești posesiv, cam neîncrezător în capacitățile tale de a-ți păstra relația, puțin gelos și cam disperat. Chiar dacă simți că nu te poți relaxa până nu afli unde și cu cine își petrece iubita ta pauza de prânz, încearcă să eviți semnele care te-ar da de gol și care ți-ar trimite partenera cu adevărat în brațele altui bărbat. Evită să o chestionezi după fiecare absență nemotivată, nu-i da telefon de 3 ori pe oră și mai ales nu-i chestiona prietenele ca să afli dacă nu cumva s-a întâlnit în secret cu fostul.

despartire
2. Ești excesiv de sensibil. Bărbații sensibili sunt considerați o partidă bună până la un anumit punct. Femeile apreciază romantismul, poezia și scrisorile de dragoste scrise artistic pe hârtie. Dacă pe lângă toate acestea te simți lezat din orice, te superi dintr-o privire, îți iei jucăriile și pleci iar apoi aștepți ca iubita să vină și să te alinte ca pe un copil, s-ar putea să aștepți mult și bine. Femeile moderne adoră bărbații sensibili dar balanța trebuie să fie echilibrată cu sex de calitate, comportament de bărbat matur atunci când e cazul și mai ales responsabilitate dacă e vorba de întemeierea unei familii.

3. Sexul e pur și simplu nesatisfăcător. Cele mai multe relații se destramă probabil din acest motiv. Chiar dacă există sentimente de dragoste, incapacitatea ta de a face ca sexul să aibă scântei le va alunga rapid pe iubite din preajma ta. Care femeie vrea să se prefacă mereu că are orgasm când sunt atâția alți bărbați capabili de a le oferi tot ce au nevoie?

69 for Men și problema ta e rezolvată!relatie
Dacă la unele lucruri care le fac pe femei să fugă mâncând pământul poți lucra de unul singur, la problemele sexuale trebuie să apelezi la ajutor din exterior. 69 for Men e o capsulă naturală, din plante, care se folosește la nevoie, atunci când vrei să-ți impresionezi iubita cu abilitățile tale sexuale deosebite.
Folosind acest supliment te asiguri că performanțele tale sexuale nu lasă de dorit și că iubita ta nu trebuie să se prefacă mereu că are orgasm. 69 for Men previne problemele de ejaculare prematură, îți sporește capacitatea de a rezista la efort prelungit, te ajută să ai erecții ferme și potență crescută.

Păstrează-ți relația, oferă mereu orgasme de neuitat și fii mereu cel mai bun pentru iubita ta!


Produse recomandate
MaxMed
69 For Men (2 capsule)
69 RON

No comments:

Post a Comment