Thursday, December 11, 2014

Constipația și hemoroizii – risc real pentru sănătate

hemoroiziȘtim cu toții că ar trebui să ne alimentăm mai sănătos. Ceea ce nu realizăm însă, sunt pericolele sigure la care ne expunem dacă amânăm să facem schimbări reale și concrete în alimentație și în stilul de viață. Constipația, apariția hemoroizilor, obezitatea, diabetul, nivelul crescut de colesterol sunt doar câteva probleme de sănătate rezultate dintr-o dietă săracă în fibre dar bogată în dulciuri și grăsimi animale.

Constipația – o problemă cu ramificații multiple!

Alimentele pe care le consumăm parcurg în fiecare zi același traseu: cavitate orală, esofag, stomac, duoden, intestin subțire, intestin gros, rect și ieșire prin anus. Constipația înseamnă o stagnare îndelungată a bolului alimentar la nivelul intestinului gros datorată lipsei fibrelor alimentare sau mișcărilor lente ale musculaturii colonului. Această stagnare favorizează absorbția în exces a apei și formarea de materii fecale uscate, foarte dificil de eliminat.
Complicațiile rezultate din constipație sunt multiple:

hemoroizi
1. Reabsorbția toxinelor din materiile fecale care se elimină prea lent din colon. Tranzitul intestinal lent favorizează trecerea toxinelor din colon în circulația sangvină, rezultând un organism încărcat de produși toxici. Simptomele sunt numeroase și printre ele se numără transpirația cu miros urât, iritații ale pielii, stare de agitație și nervozitate.

2. Hemoroizii sunt un rezultat direct al eforturilor depuse pentru eliminarea materiilor fecale la persoanele care suferă de constipație. Combinația dintre constipație, sedentarism și obezitate favorizează în 90% din cazuri apariția hemoroizilor. Hemoroizii reprezintă venele dilatate ale rectului care se inflamează și produc dureri, mâncărimi și uneori hemoragii. În urma presiunii de a elimina materiile fecale și uneori datorită efortului general prelungit, aceste vene se pot exterioriza producând dureri și disconfort la ședere.
Tratamentul cel mai la îndemână în cazul constipației îl reprezintă introducerea fibrelor alimentare în dieta de zi cu zi. Constipația cronică produce însă modificări la nivelul mucoasei intestinale și necesită tratamente mai specializate, mai ales dacă este complicată cu hemoroizi, fisuri anale sau alte modificări la nivelul stomacului sau ficatului.

Hemoroizii – discofortul de care trebuie să scapi cât mai repede!
Tratamentele pentru constipație pot să nu rezolve direct și problema spinoasă a hemoroizilor. Aceste vase de sânge dilatate, pe lângă disconfortul produs, atentează serios la sănătatea noastră și trebuie tratate cu foarte multă precauție și seriozitate. Micile hemoragii se pot cumula și pot produce anemii severe dacă nu suntem atenți. Hemoroizii pot rămâne în interiorul anusului sau se pot exterioriza, fiind de două tipuri: interni și externi.

tratare hemoroiziHemoMed – dispozitivul de elecție în tratamentul hemoroizilor!
HemoMed este un dispozitiv medical creat special pentru ameliorarea și tratarea simptomelor specifice hemoroizilor: durere, inflamație, mâncărime, disconfort la ședere. Principiul pe care este bazat acest produs se numește crioterapie sau terapie cu ajutorul răcelii. Dispozitivul este autorizat medical și recomandat de medici din întreaga lume. Se folosește foarte simplu, este eficient și ușor de aplicat pe locurile dureroase. În interiorul acestui dispozitiv se află o substanță care se răcește puternic atunci când HemoMed este plasat în congelator pentru două ore.

Aplicarea HemoMed pe locul afectat are un puternic efect antiinflamator, produce constricția vaselor de sânge și reduce astfel riscul hemoragiilor mici sau mari. Usturimea, durerea și disconfortul se reduc semnificativ și într-un timp scurt de la aplicare făcând din acest produs unul indispensabil celor care suferă de acest tip de probleme.


HemoMed – fără hemoroizi, fără disconfort!


Produse recomandate
MaxMed
HemoMed (1 bucată)
199 RON

No comments:

Post a Comment