Monday, September 28, 2015

Stârnește-i plăcerea de fiecare dată cu aceste mișcări!

Orgasmul este dezlănțuit de multe ori de atingeri strategice și mai puțin de mărimea organului. Dacă vrei să știi cu adevărat ce anume o face să ajungă pe culmile fericirii aruncă o privire în sertarul ei cu jucării. S-ar putea să găsești răspunsul. Iată câteva concluzii pe care le poți trage doar observând ce ascunde ea în sertarul secret.

E bine să tatonezi puțin teritoriul

Diferența dintre actrițele porno și femeile normale este că cele din urmă folosesc vibratoarele mai mult pentru stimularea clitorisului și lasă penetrarea pentru momentul de vârf al orgasmului. Ce poți învăța de aici? Penisul tău nu este numai pentru penetrare. Folosește-l pentru a-i atinge labiile exterioare și clitorisul în timpul preludiului. Stimulând aceste zone ale plăcerii în timp ce crești ușor de tot presiunea îi va crește ei dorința până în pragul orgasmului așa că imediat ce o vei penetra și vei începe mișcările de du-te vino ea va avea orgasm garantat.

Alege poziția perfectă

Stimulatoarele punctului G au drept țintă zona sensibilă, sub formă de burete, aflată pe peretele superior al vaginului la 5 centimetri de la intrare. Orgasmele provenite de la stimularea punctului G provin din presiune plasată strategic. Ca să aplici presiune în această zonă sensibilă cu fiecare mișcare ar trebui să o penetrezi atunci când ea stă pe spate cu genunchii relaxați la piept.

Înfierbântă-i zonele sensibile

Vibratorul iepuraș are două petale vibratoare ca două urechiușe care stimulează ambele părți ale clitorisului. Ce poți face tu? Stimulează-i ușor clitorisul din toate părțile. Întâi, folosește două degete cu care să atingi ambele zone laterale ale clitorisului. După ce se înfierbântă, adaugă degetul mijlociu cu care să-i stimulezi vârful. Toată combinația o va trimite fix în brațele orgasmului odată ce începi penetrarea.

Stimulează din mai multe direcții odată

Jucăriile cu acțiune dublă masează clitorisul și punctul G în același timp așa că ea simte din plin plăcerea din două direcții care duc la orgasm. Lucrurile bune vin în perechi. Dacă stimulezi clitorisul cu limba, atinge-i punctul G cu degetele. Dacă ea e deasupra ta, trebuie să-i stimulezi clitorisul și să atingi și punctul G prin penetrare pentru a ajunge la un orgasm formidabil.

Variază viteza în timpul preludiului

Vibratoarele clasice, cu mai multe viteze, o lasă pe ea să se concentreze pe zonele bogate în terminații nervoase, de exemplu clitorisul, în timp ce tot ea crește ușor intensitatea. Puțină schimbare de tempo poate fi benefică. Prea multă strică și s-ar putea să nu mai aibă orgasm. Începe întotdeauna foarte încet, cu mișcări ample ale degetelor sau limbii la nivelul clitorisului. Construiește tensiunea treptat în loc să schimbi rapid tehnicile și intensitatea. Îngână o melodie în timp ce o atingi cu limba și ea va avea niște senzații extraordinare.

Recomandarea noastră

Nu e mereu simplu și ușor să ții pasul cu femeile și mai ales cu jucăriile lor bine alese. De multe ori chiar nu-ți iese iar ea devine dezamăgită. Cu te pui la punct cu ultimele dotări în materie de stimulente, orgasme și atingeri? Folosești suplimentul alimentar UP pentru stimularea potenței la bărbați! Ai nevoie doar de o capsulă din când în când și te trezești ultrapotent, cu erecții masive și gata de acțiune mai ceva ca un vibrator de ultimă generație. Vrei să-i oferi plăcerea pe care o merită? UP te ajută să-ți atingi potențialul! Vei fi plin de energie, vei avea control asupra ejaculării și erecție tare ca piatra! Folosește-l acum și ajut-o să ajungă pe culmile plăcerii alături de tine!

No comments:

Post a Comment