Tuesday, September 29, 2015

Vești bune pentru sănătatea intestinului tău

Prea multe persoane s-au obișnuit pur și simplu să trăiască cu simptomele problemelor digestive precum durerea abdominală, balonarea, colonul iritabil sau constipația. Deși afecțiunile digestive au ajuns să facă parte din rutina zilnică ele nu sunt normale și nu ar trebui să apară niciodată. Afecțiunile digestive apar din diverse cauze cum ar fi: alimentația săracă în substanțe nutritive dar bogată în carbohidrați, cafea, alcool și îndulcitori artificiali, alergiile și sensibilitatea la anumite alimente, infecțiile virale, stresul emoțional și abuzul de medicamente.

Cum ne descotorosim de afecțiunile digestive?

Problemele gastrointestinale de bază precum arsurile la stomac, ulcerele, diareea, constipația, inflamațiile intestinale, intestinul iritabil și hemoroizii trebuie adresate simplu prin dezvoltarea unui program personal de tratament natural bazat pe echilibru alimentar, echilibru emoțional și puterea vindecătoare a plantelor. Pe lângă acestea, se poate apela și la alte mijloace simple, dispozitive medicale fără contraindicații care să amelioreze rapid simptomele și să trateze blând afecțiunea de bază.

Detoxifiere pentru intestin sănătos

În multe cazuri, excesul de toxine este cauza de bază a problemelor digestive. Toxinele sunt ca un pământ fertil pentru dezvoltarea candida albicans, inflamația fungică albicioasă care apare de obicei în zona genitală și la nivelul intestinului interferând cu funcționarea normală a acestuia. Reducerea drastică a consumului de zahăr, alimente procesate și alimente de origine animală ajută la reducerea toxinelor. Anumite alimente precum algele marine, germenii de grâu, alimentele cu frunze verzi, fructele și apa ajută la eliminarea rapidă a excesului de toxine. Detoxifierea este recomandată tuturor dar mai ales celor care suferă de afecțiuni digestive.

Bacterii prietenoase și enzime digestive

Probioticele sau bacteriile bune întăresc intestinul și îl ajută să facă față substanțelor toxice și poluante care încearcă non stop să penetreze pereții intestinali și să treacă în sânge. Enzimele digestive precum bromelaina și papaina ajută procesul de digestie a alimentelor. Alimente precum ananasul și papaya conțin o cantitate bună de enzime digestive. Probioticele pot fi consumate din iaurturile îmbogățite cu astfel de bacterii sau pot fi cumpărate ca și supliment alimentar. Există o corelație strânsă între anumite afecțiuni ale pielii sau infecții din organism și lipsa de bacterii prietenoase și enzime digestive. Prin urmare, consumul de probiotice este foarte recomandat tuturor celor care suferă de constipație, diaree, inflamații digestive și hemoroizi.

Super alimente pe meniul zilnic

Super alimentele conțin cantități importante de substanțe nutritive dar și agenți antiinflamatori puternici capabili să combată infecțiile, inflamațiile și simptomele digestive cele mai chinuitoare. În plus, aceste alimente au capacitatea de a calma alergiile alimentare, de a reduce glicemia, colesterolul, sunt bogate în fibre și stimulează sistemul imunitar. Peștele conține o cantitate mare de omega 3 și poate fi considerat un super aliment. Varza și sucul de varză conțin un aminoacin numit glutamină care ameliorează inflamațiile tractului digestiv. Semințele de in și semințele de dovleac sunt super alimente recomandate celor care suferă de constipație și hemoroizi.

Recomandarea noastră

Constipația, diareea, intestinul iritabil și alte afecțiuni digestive conduc inevitabil și fără greș la apariția venelor dilatate și exteriorizate ale anusului numite hemoroizi. Planul de acțiune și tratament natural pentru intestin sănătos trebuie să includă și procedee simple de ameliorare și tratare a simptomelor imediate care ne împiedică să ne continuăm viața cu succes. Dispozitivul medical HemoMed este o metodă foarte simplă și eficientă de scurtare a perioadei de vindecare și tratament pentru hemoroizi. Simplitatea și eficiența metodei este demonstrată de miile de persoane care s-au declarat mai mult decât mulțumite de rezultate. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți micul dispozitiv HemoMed la congelator și apoi să aplicați pe zonele inflamate care ustură, dor și mănâncă puternic. Veți observa o ameliorare a simptomelor după doar câteva aplicări și o retragere a venelor hemoroidale după alte câteva. Aplicați planul personal de tratament digestiv și folosiți cu încredere mijloacele cele mai simple pentru a vă menține sănătatea!

No comments:

Post a Comment