Wednesday, September 16, 2015

Slăbește inteligent și fără să faci foamea!

Slăbitul nu trebuie să fie o tortură fizică și mentală. Dacă adopți treptat niște obiceiuri simple și le integrezi pas cu pas în rutina ta zilnică, totul devine mai natural și mai ușor de acceptat, spun nutriționiștii. Te vei trezi dintr-o dată mai slabă și mai sănătoasă iar kilogramele pierdute vor rămâne pierdute pentru totdeauna. Integrează cel puțin 3 din aceste obiceiuri în viața ta și vei vedea rezultatele în cel mai scurt timp posibil.

Ia numai gustări deștepte!

Cu ceva vreme în urmă, gustările erau interzise în procesul de slăbire. Dar, nutriționiștii au ajuns la concluzia că e mai bine să-ți satisfaci pe loc o poftă folosind o alternativă sănătoasă decât să dai iama în frigider mai târziu și să mănânci tot ce găsești. Cele mai bune alegeri sunt gustările proteice, sățioase, precum brânza, untul de arahide pe felii de fructe, o mână de nuci sau migdale, sau o salată medie cu pui, năut sau fasole.

Ai mereu gustările la îndemână!

Tentația de a mânca fast food și gustări nesănătoase dar extrem de bogate în calorii este foarte mare dacă nu ești pregătită. Pe drum, la serviciu, la film, după antrenamente, în călătorii, e bine să ai ceva pregătit în caz că ți se face poftă sau foame. Pregătește gustările din timp, atunci când ești odihnită sau ai puțin timp liber, ca să nu fii nevoită să rabzi sau să mănânci la nimereală seara sau pe drum.

Nu mai lua masa la televizor!

Noile studii arată că atunci când mănânci în timp ce vizionezi ceva ingerezi cu 40% mai multe calorii decât de obicei. Orice activitate care îți distrage atenția de la mâncare, inclusiv trimiterea de mesaje sau condusul, te face să mănânci mai mult. Ia fiecare fel de mâncare în liniște, pe farfurie, și stai jos chiar dacă mănânci singură.

Urcă-te zilnic pe cântar!

Cântarul îți spune exact cam cât și cum progresezi. Dacă măsurătorile arată o creștere constantă înseamnă că trebuie să mai faci niște schimbări în dietă sau să crești intensitatea antrenamentelor. Oricum ar fi, nu ignora cântarul dacă vrei rezultate.

Ține telefonul la îndemână!

Data viitoare când faci o fixație pe o anumită poftă sau mâncare sună o prietenă și redirecționează-ți creierul spre alte activități. Întreabă-ți prietena cum îi merge ziua și vorbește cu ea cel puțin 5 minute. Studiile arată că poftele durează cam 5 minute așa că după ce ai terminat conversația vei vedea că pofta a cam dispărut.

Stai mai mult în pat!

Dacă te duci la culcare cu 30 de minute mai devreme și te trezești cu 30 de minute mai târziu decât în mod normal, vei face alegeri mai sănătoase la mâncare arată studiile. Atunci când ești mai odihnită ești mai puțin predispusă la a lua gustări din cauza stresului sau oboselii excesive.

Recomandarea noastră

Suplimentul alimentar Hoodia Gordonii Plus este exact produsul de care ai nevoie dacă vrei să-ți ușurezi procesul slăbire. Planta de origine africană numită Hoodia reduce senzația de foame și te ajută să treci cu bine peste pofte nesănătoase și aducătoare de kilograme în plus. Hoodia a fost testată în laboratoare internaționale și are eficiență foarte mare atât pentru bărbați cât și pentru femei. Hoodia reglează apetitul, senzația de foame și sațietate și aduce sănătate celor care o folosesc. Folosind Hoodia te vei simți mult mai repede sătulă și vei consuma astfel mult mai puține calorii decât de obicei, accelerând slăbirea fără rezultate adverse pentru organism.

No comments:

Post a Comment