Tuesday, September 22, 2015

Crezi că ai probleme de fertilitate? Află aici care sunt și cum le rezolvi!

Fertilitatea masculină ține de un întreg proces. Pentru ca partenera ta să ajungă însărcinată trebuie să se întâmple o mulțime de lucruri. În primul rând trebuie să produci spermatozoizi sănătoși. Apoi, spermatozoizii, produși de testicule, trebuie să ajungă prin niște canale delicate să fie amestecați cu spermă și să fie ejaculați prin penis. Echilibrul și cantitatea de spermatozoizi din spermă trebuie să fie perfect. Spermatozoizii trebuie să fie mobili pentru a putea ajunge și fecunda ovulul feminin. Destul de complicat, nu?

Cauzele infertilității

Infertilitatea masculină poate avea cauze medicale, de mediu sau de stil de viață. Unele dintre aceste cauze sunt reversibile iar altele nu. Medicina și studiile moderne au adus însă o mulțime de noi posibilități de remediere a unor cauze precum mobilitatea scăzută, numărul mic de spermatozoizi sau cantitatea redusă de spermă.

Varicocelul

Varicocelul este o dilatație a venelor care drenează testiculele și este cea mai comună cauză reversibilă a infertilității masculine. Această afecțiune reduce calitatea spermei deși cauzele exacte nu sunt bine cunoscute. Cel mai probabil este că datorită varicocelului crește temperatura testiculelor. Tratamentul acestei inflamații va regla calitatea spermei și va reface fertilitatea celui afectat.

Infecțiile

Unele infecții interferează direct cu producția de spermatozoizi sau cu sănătatea și viabilitatea lor iar altele lasă în urmă cicatrici care blochează canalele de trecere a spermei. Aici se pot include diverse inflamații testiculare precum epididimita dar și unele boli cu transmitere sexuală precum gonoreea sau infecția cu HIV.

Probleme de ejaculare

Ejacularea retrogradă apare atunci când sperma intră în vezica urinară în timpul orgasmului în loc să iasă prin vârful penisului. Problemele de sănătate care cauzează ejacularea retrogradă sunt printre altele diabetul, anumite medicamente, traumatisme ale coloanei vertebrale, intervenții chirurgicale asupra prostatei, uretrei sau vezicii urinare.

Dezechilibre hormonale

Infertilitatea poate fi rezultatul unui dezechilibru la nivelul testiculelor sau la nivelul altor sisteme hormonale precum hipotalamusul, glanda pituitară sau tiroida. Cantitatea scăzută de testosteron sau alte dezechilibre hormonale au cauze diverse care trebuie analizate de medici specialiști endocrinologi.

Disfuncții ale actului sexual

Astfel de disfuncții pot include probleme de obținere și de menținere a erecției, ejacularea prematură, dureri în timpul actului sexual, probleme de natură psihologică sau incompatibilități ale relației care interferează cu sexul.

Medicamente

Terapia de substituție a testosteronului, folosirea steroizilor anabolici pe termen lung, anumite medicamente pentru cancer, anumite antifungice, anumite medicamente pentru ulcer pot reduce producția de spermatozoizi reducând astfel fertilitatea.

Recomandarea noastră

Dacă te străduiești de multă vreme să ai un copil și nu reușești atunci citește propunere noastră. SemenSutra este un produs inovator prin care problemele de fertilitate masculină datorate unui deficit de spermatozoizi sau a viabilității scăzute a acestora se rezolvă natural și simplu. Cura de SemenSutra crește considerabil cantitatea de spermă ejaculată în timpul actului sexual și în același timp plăcerea de a face sex. Mobilitatea spermatozoizilor crește datorită extractelor naturale de rădăcină maca și alte extracte naturale conținute în acest produs. SemenSutra acționează prin metode blânde și naturale reglând dezechilibrele organismului și crescând plăcerea de sex, intensitatea orgasmelor, intensitatea ejaculărilor și calitatea spermei. Infertilitatea nu mai este o problemă de când există SemenSutra!

No comments:

Post a Comment