Sunday, September 13, 2015

Cum să te simți mai bărbat în 3 pași

Faptul că pe certificatul tău de naștere scrie sex masculin nu înseamnă că te simți mereu încrezător în masculinitatea și bărbăția personală. Bărbații simt uneori nevoia de a-și afirma, reafirma și reconfirma statutul și teritoriul. Chiar dacă femeile știu cel mai bine cum să-ți gâdile egoul și să-ți amintească mereu că ești dorit, viril și puternic, uneori poți face și singur lucruri care să-ți trezească mândria și fiorul de a fi capabil de lucruri pur bărbătești.

Pune ceva mușchi pe tine

Da, mușchii sunt un mare clișeu dar adevărul e că bărbații arată mai bine cu ceva pectorali, bicepși și pătrățele. Nu trebuie neapărat să-ți definești mușchii pentru iubita ta. Fă asta pentru sănătatea ta și pentru binele tău. E suficient. Mergi la sală ca să te simți bine în pielea ta și ca să arăți bine pentru tine. Dacă ea observă și admiră, e și mai bine. Ai împușcat doi iepuri dintr-o lovitură, ca să zicem așa. Să fii pufos e drăguț și simpatic dar nu te face deloc să te simți bărbat.

Escapadă la cabana din munți

Muntele e un loc ce trebuie cucerit. E un loc unde te poți simți puternic, gata oricând de acțiune, plin de forță și curaj. Găsește o cabană izolată în munți și petrece un weekend romantic alături de iubita ta. Ar fi de preferat un loc la care să nu puteți ajunge direct cu mașina. Parcurgând un traseu montan alături de iubita ta îți poți dovedi ție însuți dar și ei că ești ceea ce ești cu adevărat, adică bărbat. Ea se va simți ocrotită iar tu cavalerul pe cal alb gata de a o salva de la primejdii. Chiar dacă trăim în epoca în care femeile sunt perfect capabile de orice iar bărbații sunt mai efeminați, uneori e plăcut să știi că poți face ceva mai mult decât să stai la calculator și să vorbești la telefon dintr-un birou. Dacă mai ai și ocazia de a tăia lemne la bustul gol e și mai bine. S-ar putea să-i trezești instinctele primitive și să fii devorat de o lupoaică în călduri!

Protejează-ți sănătatea sexuală

Organele sexuale masculine devin o problemă spinoasă și de actualitate abia după ce nu mai funcționează cum trebuie. Nimic nu te face să te simți mai lipsit de bărbăție decât impotența, erecțiile moi sau ejacularea prematură. E bine să știi că unele medicamente, băuturile alcoolice, fumatul, grăsimile excesive, infecțiile cu transmitere sexuală, afectează potența bărbaților de pretutindeni. Semnele unei eventuale disfuncții sexuale nu trebuie ignorate.

Recomandarea noastră

Probabil că știi că ejacularea precoce afectează o mare parte din populația masculină. Ceea ce nu știi este faptul că prea puțini bărbați fac ceva pentru a stopa această afecțiune înainte de a le distruge căsniciile, relațiile și viața sexuală. Ejacularea prematură are potențial mare de a produce dezastre. Există multe așa-zise tehnici și tratamente dar puține dintre ele sunt cu adevărat eficiente. EjaControl este un supliment alimentar cu eficiență dovedită la nivel global în tratarea ejaculării premature. EjaControl are acțiune direct la nivelul centrilor responsabili cu ejacularea în creierul uman. Produsul este 100% natural, o combinație ingenioasă de substanțe active de mare efect care a ajutat milioane de bărbați să-și recapete virilitatea și bărbăția. Vrei să fii bărbat? Ai grijă de tine și de sănătatea ta sexuală!

No comments:

Post a Comment