Friday, February 13, 2015

Sex numai o dată pe lună? Iată principalele motive!


sex rauRelațiile trec prin cele mai diverse și uneori cele mai îngrijorătoare faze. Uneori avem impresia că totul se sfârșește pentru că el sau ea nu mai par să aibă prea multe lucruri în comun. Alteori timpul ne silește să petrecem zile și săptămâni în compania colegilor de serviciu, neglijând relația, familia și partenerul în favoarea jobului. Lipsa sexului face însă ca lucrurile să ia o turnură mai serioasă și mai demnă de luat în seamă. Faptul că unul din parteneri evită sau refuză să mai participe la viața sexuală trebuie să ne facă să ne punem întrebări. Cât de gravă este problema? Cât de mult afectează cuplul o perioadă prelungită de stagnare sexuală sau una de libido scăzut? Unde și cum găsim soluția potrivită?

Zero sex + zero energie + zero chef de viață = depresie

Unele motive pentru care nu mai avem chef de sex sunt chiar în fața ochilor noștri chiar dacă refuzăm să le vedem și să le acceptăm. Perioadele de depresie nu iartă pe nimeni fie bărbați, femei, tineri, adulți sau persoane în vârstă. Ideea este că foarte mulți oameni încearcă să mascheze o astfel de problemă cât pot de bine de frica reacțiilor ciudate ale prietenilor, rudelor sau familiei.

sexScăderea apetitului sexual până spre zero, lipsa energiei fizice și a plăcerii de a face lucruri îi dă de gol pe cei care suferă de depresie. Dacă partenerul sau partenera te evită cu încăpățânare timp de mai multe săptămâni încearcă să-i urmărești reacțiile și să-i depistezi problema din timp. Comunicarea este absolut esențială în astfel de situații sensibile fără energie sexuală și fără plăcere. Unele plante pot ajuta mult cuplurile care trec prin perioade de uscăciune să-și recapete energia fizică, mentală, dorința sexuală și capacitatea de a avea orgasme.

Stresul care ucide sexul

Persoanele aflate la limita energiilor nervoase nu mai au de unde oferi plăcere și nici de unde scoate timp pentru relaxare. Ajutorul trebuie să vină tot din partea partenerului sau partenerei. De cele mai multe ori însă persoana neglijată pune presiuni suplimentare asupra partenerului deja extrem de stresat. La un moment dat totul erupe într-un episod de ceartă sau eventual o despărțire cu scântei. Presiunile nu rezolvă frustrările sexuale și nici nu cresc libidoul aflat pe minus. Răbdarea, calmul, unele suplimente alimentare și ceva mișcări cu adevărat excitante pot face ca lucrurile să se miște în direcția potrivită.

SPX – un mare plus de energie pentru el și pentru ea!

sexSPX este un supliment alimentar dedicat partenerilor în criză de timp, de sex și de plăcere. Produsul are în compoziție mult ginseng natural care ajută organismul să depășească momentele dificile și să treacă la acțiune. Dedicat atât femeilor cât și bărbaților, SPX are capacitatea de a crește semnificativ sensibilitatea sexuală, libidoul, rezistența la efort prelungit și potența. Contribuțiile sale se extind și la prevenirea cazurilor de ejaculare prematură de care suferă unii bărbați și la sporirea numărului de orgasme pe care le poate experimenta o femeie pe parcursul unei partide.

SPX se administrează ocazional atunci când simțiți că aveți nevoie de o mână de ajutor natural cu care să vă învingeți oboseala, stresul, depresia, lipsa de excitație și lipsa chefului de viață.

SPX – mereu împreună, mereu satisfăcuți!

Produse recomandate
MaxMed
SPX (2 capsule)
65 RON

No comments:

Post a Comment