Tuesday, February 10, 2015

Cum să trăiești fericit până la adânci bătrâneți!


durereV-ați întrebat vreodată ce anume stă în calea fericirii oamenilor? Răspunsul este mult mai simplu decât v-ați fi așteptat. Fericirea sau nefericirea noastră depinde în proporție de 90% de starea de sănătate a organismului și a creierului. Durerea persistentă de cap, de stomac, de inimă, de ficat sau de articulații ne alungă zâmbetul de pe buze și ne stoarce și ultima fărâmă de vitalitate și de poftă de viață. În plus, ne lasă blazați precum niște legume fierte prea mult, ursuzi și acri ca niște zile posomorâte de toamnă târzie. Deci, dacă vreți să fiți siguri de fericirea dumneavoastră de azi și de mâine aveți grijă de sănătate cât nu e prea târziu!

Munca multă, nefericirea omului
durere spateFoarte mulți oameni cred cu toată inima că banii aduc fericirea și că munca până la extenuare este o metodă viabilă de a-i obține. Chiar dacă pentru un timp strategia funcționează, urmele lăsate asupra organismului nu se mai vindecă niciodată complet. Combinația de stres și muncă excesivă duce la creșterea tensiunii arteriale care poate duce la accident vascular cerebral cu urmările de rigoare: paralizii, zone mari și importante ale creierului afectate sau chiar moarte. Odată cu înaintarea în vârstă se poate instala diabetul de stres, hipertensiunea arterială, angina pectorală, pot apărea probleme complicate și dureroase ale sistemului nervos, muscular și mai ales osos.

Lipsa unei vieți echilibrate se poate observa cel mai bine odată cu înaintarea în vârstă. Dacă excesele adolescenței, tinereții și maturității par să fi trecut fără a lăsa urme vizibile, organismul începe să-și ceară drepturile din ce în ce mai acut după vârsta de 55-60 de ani. Durerile articulare se acutizează, sistemul imunitar își face datoria mai cu întârziere, rănile se vindecă mai greu, colecistul țipă, ficatul este plin de toxine, și totul pare să se prăbușească peste noi fără drept de apel.

Ce putem face, în concret, pentru sănătatea noastră?durere articulatii
Sănătatea noastră începe cu o informare de bună calitate asupra modului în care funcționează organismul nostru. Schimbarea modului de viață trebuie făcută treptat, pas cu pas, folosind puterea naturii în cât mai multe cazuri posibile. Dacă totuși v-ați trezit cu probleme de sănătate dureroase și neplăcute de genul artritei și osteoporozei sau ați rămas cu sechele musculo-scheletale în urma unui accident, gama ArtroHelp vă poate scăpa de dureri și vă poate ajuta să vă reveniți cât mai curând din convalescență.

Această gamă de produse naturale conține un set complet de resurse necesare menținerii și refacerii cartilajelor articulare afectate de diverse inflamații care se instalează cu vârsta și din cauza uzurii.

ArtroHelp Calm este un antiinflamator blând și foarte util în cazul durerilor articulare de orice fel. Fiind un produs natural, nu afectează stomacul și nu lasă în urmă compuși toxici pentru organism. ArtroHelp Repair conține magneziu pentru buna funcționare a mușchilor și pentru absorbția optimă a celorlalte minerale necesare regenerării osoase. Folosind acest produs veți oferi sistemului muscular și osos o mână de ajutor în procesul de refacere a cartilajelor distruse în urma unor intervenții chirurgicale sau din cauza vârstei. ArtroHelp Forte are grijă ca sistemul dumneavoastră osos să fie mereu tânăr și funcțional. Gama ArtroHelp nu trebuie să lipsească de pe raftul dumneavoastră dacă vă doriți o mobilitate bună și o sănătate de fier până la vârste înaintate. 

Produse recomandate
MaxMed
ArtroHelp Calm (28 capsule)
34 RON
MaxMed
ArtroHelp Forte (28x5g)
43 RON
MaxMed
ArtroHelp Repair (28x5g)
77 RON

No comments:

Post a Comment