Sunday, February 15, 2015

4 moduri în care să-ți uimești iubita și să-ți condimentezi relația!


sexNu-ți lăsa relația să se ducă pe apa sâmbetei înainte de a lua măsuri pentru salvarea ei de la dezastru. Dacă simți că iubita, soția sau partenera au motive de nemulțumire, încearcă să mai îmbunătățești câte ceva la modul tău de abordare a problemelor de cuplu înainte de a fi prea târziu. Iată câteva lucruri simple dar de mare efect pe care le poți schimba pentru binele iubitei și pentru liniștea ta.

1. Nu fi rece și nepăsător la nevoile ei emoționale. Multe femei pretind că nu le pasă prea tare atunci când sunt neglijate emoțional sau tratate cu răceală de partenerii lor. Încearcă să observi mai atent schimbările emoționale și situațiile prin care trece persoana iubită. S-a certat din nou cu prietena cea mai bună? Plânge din nou de dorul mamei? Se simte bătrână pentru că a trecut pragul de 30 de ani? Arată-te interesat chiar dacă nu ești o persoană prea sensibilă la emoții. Nu fi neglijent și n-o trata cu spatele în momentele ei cele mai dificile!

pasiune
2. Arată-i iubitei că apreciezi ceea ce face pentru tine și pentru relația voastră. Bărbații preferă să cumpere cadouri scumpe decât să fie nevoiți să spună câteva cuvinte de apreciere din inimă. Femeile adoră să primească daruri dar apreciază mult mai mult tandrețea, sinceritatea și cuvintele frumoase care le fac să se simtă prețuite. Brățara sau inelul sunt binevenite atât timp cât reflectă cu adevărat ceea ce simți tu pentru partenera ta și nu doar un cadou adus din obligație ca să-i închizi gura.

3. Ține-ți promisiunile și n-o lăsa singură tocmai de ziua ei. Dacă ești tipul de om care promite tot și nu rezolvă nimic ia-ți adio de la relațiile reușite și pe termen lung. Lumea e plină de bărbați care fac promisiuni iar apoi dispar în ceață lăsându-și iubitele să se descurce cum pot în zile de sărbătoare. Nu mai promite să o însoțești când vrea să-și viziteze rudele dacă nu te simți confortabil și știi că ai să dai bir cu fugiții înainte de a pleca de acasă. Nu uita de ziua ei de naștere, nici de Ziua Îndrăgostiților și nici de Ziua Femeii! E frumos să mai sărbătoriți câte ceva împreună, nu-i așa?

erectie4. Prezintă-te cu o surpriză sexy când se așteaptă mai puțin! Ați intrat de multă vreme într-o rutină sexuală din care nu pare să vă mai scoată nimic și nimeni? N-ați mai încercat nici măcar o poziție nouă, un loc nou sau o noapte fierbinte din cauza libidoului scăzut sau a unor probleme de potență? A venit timpul să-ți iei revanșa și să te oferi cadou iubitei dornice de tăvăleală maximă!

UP îți vine în ajutor dacă te pregătești de o noapte încinsă dar nu te simți tocmai sigur pe tine și pe capacitățile tale de a duce la capăt tot ce ți-ai propus. Produsul cu numele UP se adresează bărbaților care vor să fie siguri că nu vor avea probleme de ejaculare prematură, erecții moi sau partide nesatisfăcătoare pe parcursul câtorva zile. UP se folosește atunci când plănuiți un eveniment sexual și vă doriți ca totul să fie perfect.

UP – simte cum te cuprinde dorința!

Produse recomandate
MaxMed
UP (8 capsule)
199 RON

No comments:

Post a Comment