Thursday, February 19, 2015

Oops! Iubito, m-a cam luat valul!


sexUneori, pasiunea se lasă cu orgasme multiple. Alteori se termină înainte de a începe. Mulți bărbați (și multe femei, ca să nu facem discriminare) se lasă purtați de focul dragostei și fac unele lucruri mai neobișnuite sau cumva neașteptate care supără, rănesc sau pur și simplu iau prin surprindere totală partenerul sau partenera. După un astfel de incident, se instalează un moment penibil de stânjeneală maximă peste care trebuie trecut cu măiestrie cât mai repede. Cel mai bine e să fim totuși atenți la ce facem pentru că peste unele chestiuni se trece mai greu sau nu se trece niciodată complet.

Știi ceva, noi când o punem de o partidă în trei?
E foarte normal să ai fantezii. Nu e la fel de ok să le dai pe gură fără veste în mijlocul partidei când iubita ta se așteaptă la un orgasm nu la o bombă. Fanteziile se discută în momentele voastre de relaxare maximă, în zilele în care leneviți mai mult în pat, în vacanțe, când aveți dispoziția necesară de a împărtăși lucruri delicate. Unele persoane sunt mai deschise la nou iar pentru altele totul poate veni ca un șoc sau ca o trădare. Alege bine momentul în care vrei să-ți expui dorințele secrete pentru că totul se poate întoarce împotriva ta.

sex
Când ea țipă, și nu de plăcere
Iubita ta ți-a spus cândva că i-ar plăcea să fii puțin mai dur. N-ai mai primit o astfel de cerere până acum. Ești bărbat finuț și nu prea știi ce și cum cu durerea și plăcerea. Așa că te gândești să-i arzi și tu două palme peste fund, așa mai în glumă mai în serios, poate iese ceva erotic. Palmele vin pe neașteptate și sunt și puțin cam prea puternice pentru gustul ei. Ce te faci? Cel mai bine ar fi să-i explici tot raționamentul în câteva cuvinte, să vezi dacă te înțelege și apoi să continuați. Nu încerca să minimizezi totul sau să treci peste ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic special. Dacă te înțelege pe loc ești salvat. Dacă nu, mai bine aștepți un timp până când se calmează și te iartă.

Gata! S-a terminat! Asta a fost tot!
sexIar te-a luat valul? Ai terminat mult prea repede și azi și ieri și săptămâna trecută. Simți că nu prea e vina ta și încerci să te disculpi finuț. Te exciți rapid, ești sensibil și nu te poți abține mult timp. Începi să detectezi pe fața ei semne de neplăcere. Încerci să-i explici dar nu prea știi ce anume e de explicat. Ea nu are orgasm și e dezamăgită. Tu devii mai frustrat pe zi ce trece. Încerci să-ți spui că poate trece de la sine, poate devii mai rezistent, dar nu ești sigur. 

Soluția naturală Suifan este răspunsul la problema care te macină. Aplicată pe vârful penisului cu câteva ore înainte de începerea actului sexual, Suifan te va ajuta să ai control asupra ejaculării și să scapi de momentele penibile în care nu mai știi ce să faci și unde să te ascunzi. Suifan conține mult extracte din plante asiatice dovedite ca având efecte benefice asupra vieții sexuale. Nu ezita să scapi de ejacularea prematură chiar acum!

Produse recomandate
MaxMed
Suifan (2.6 ml)
60 RON

No comments:

Post a Comment