Monday, February 9, 2015

Cum să slăbești fără să te mai poticnești!


slabireÎn zilele noastre, când rafturile cu dulciuri din supermarket gem sub greutatea produselor și când zahărul se găsește în aproape orice preparat, slăbitul a devenit o necesitate absolută și un mod de viață pentru multe persoane fie bărbați, femei, adolescenți sau adulți. Problema nu stă în faptul că vrem să scăpăm de câteva kilograme ci în multitudinea de diete de cele mai multe ori aberante la care ne supunem organismul în drumul nostru spre greutatea ideală. Știm cu toții că dietele sunt frustrante și de cele mai multe ori ineficiente. Ceea ce nu știm este cum să scăpăm de problemele de greutate într-un mod simplu și fără prea multe bătăi de cap.

Schimbă-ți modul de abordare a programelor de slăbit
Te-ai gândit vreodată că dietele tale dau greș doar pentru că nu se potrivesc stilului tău de viață? Ți-ai pus problema faptului că programul tău de sport te frustrează la maximum pentru că nu l-ai adaptat preferințelor și capacităților tale atletice? Cum poți să slăbești ținând dieta cu supă de varză dacă tu urăști varza sau legumele în general? Cum poate o persoană gurmandă să renunțe total la grăsimi, dulciuri, carbohidrați și alte produse interzise cu desăvârșire de diete și să nu dea gata tot ce găsește prin frigider după o săptămână de restricții drastice? De ce alegi să mergi la sală numai dimineața dacă nu ești deloc o persoană matinală?

Personalizarea – cheia de boltă a slăbitului eficientslabire
Dacă vrei cu adevărat să slăbești trebuie să înțelegi niște lucruri esențiale care te vor ajuta să duci o viață împlinită și fără frustrări. Greutatea ideală se obține printr-un stil de viață sănătos, adaptat stilului tău de alimentație, capacităților tale fizice și mentale, modului tău de a înțelege lucrurile și nu invers. Schimbările majore în dietă nu produc aproape niciodată rezultate remarcabile pentru că obiceiurile noastre fizice și alimentare nu se pot schimba de la o zi la alta. Schimbările notabile se fac mereu în pași de melc, adaptând noile concepte și combinându-le cu cele pe care le avem deja astfel încât creierul nostru să nu le perceapă ca pe niște amenințări sau ca pe niște obligații ci ca pe niște schimbări binevenite.

slabireNu te descurci singur? Cere ajutorul unor specialiști!
Dacă până acum te-ai zbătut în zadar și n-ai reușit să rezolvi dilema slăbitului eficient, îți recomandăm programul complet și complex 30 Days Slim personalizat pentru femei sau pentru bărbați după care să te ghidezi de acum înainte. Pachetul 30 Days Slim pentru femei conține sfaturi, diete, recomandări de exerciții fizice și trei tipuri de capsule din plante eficiente în reducerea poftei de mâncare, arderea grăsimilor și accelerarea metabolismului.

Programul 30 Days Slim Men are și el cărți pline de sfaturi eficiente, recomandări de exerciții fizice, rețete și diete dar capsulele au roluri special definite pentru nevoile bărbaților. Cele trei tipuri de capsule au rolul de a detoxifica rapid ficatul, de a contribui la remodelarea corporală și de a intensifica arderile în timpul exercițiilor fizice. Accelerarea metabolismului are efecte pe termen lung, pierderea în greutate activându-se și menținându-se pe tot parcursul zilei cât și în timpul somnului, noaptea.

Preocuparea dumneavoastră cu privire la pierderea eficientă în greutate ajunge la o concluzie favorabilă atunci când începeți programul complet, natural, eficient și fără efecte adverse numit 30 Days Slim.

30 Days Slim – slăbitul e acum natural și relaxant ca o zi de primăvară!

Produse recomandate
MaxMed
30 Days Slim Men (60+60+60 capsule)
189 RON

No comments:

Post a Comment