Wednesday, February 18, 2015

Sărut mâna, scumpă domnișoară!


sex rauSărut mâna, scumpă domnișoară!
Toți bărbații sunt niște porci insensibili. Femeile umblă numai după masculi cu bani mulți. Bărbații cer mult și nu oferă nimic în schimb. Fetele sunt materialiste superficiale care te și judecă după mașină și haine. Dacă stai de vorbă cu oamenii le simți amărăciunea palpabilă din glas și frustrarea care le încruntă iremediabil fețele triste. Unde a dispărut cavalerismul? Unde s-au dus toți romanticii fără leac și toate domnișoarele cu chip angelic? Cine mai ajunge măcar la nunta de argint dintr-o singură căsnicie?

Pe ce ne mai certăm astăzi?
Deși psihologii sar să ne asigure că suntem ființe sofisticate, unice și raționale, disputele din interiorul relațiilor sunt probabil cam aceleași de cel puțin câteva zeci de ani: lui nu-i mai pasă suficient de familie, ea e tot mai cicălitoare, el vrea mai mult sex, ea nu vrea deloc, el vrea mașini, ea vrea haine, el n-are suficientă imaginație în pat, ea e mereu mai îmbufnată și mai acră decât o soacră, el o înșeală, ea s-a îngrășat peste limite. Toți speră la o schimbare, nimeni nu e dispus să înceapă schimbarea de la el însuși.

Ție cât de mult îți mai pasă?
sexAdevărul e că fiecare relație nereușită ne transformă încet în niște ființe mai reci, mai acre și din ce în ce mai nepăsătoare. Nimeni nu-și dorește să fie trădat la nesfârșit, nu-i așa? Nu mai vrem să luptăm pentru relații ci să scăpăm cât mai repede de inconvenienta prezență a unui om care diferă prea mult de noi înșine. Cine mai are energia să lupte cu morile de vânt? Dăm divorț, ne separăm, ne luăm jucăriile și plecăm mai departe. Prea puține relații mai merită implicarea, nu-i așa? Și totuși, cât de cinici am ajuns de nu mai luptăm pentru dragoste, pentru familie, pentru suflet și pentru persoanele dragi?

Nu renunța!
Ceartă-te cu soția sau cu iubita, strigă-ți frustrările, fii vulnerabil, plângi, schimbă-te dacă e nevoie dar nu mai renunța atât de ușor la relații. Stai în ring până la ultima suflare și nu fugi tocmai când celălalt are mai mare nevoie de tine. Cum crezi că au ajuns bunicii noștri la 50-60 de ani de căsnicie? Diferența dintre ei și noi stă într-un singur lucru: loialitatea. Nu există viață fără probleme și cuplu fără certuri. Știai că sexul de împăcare e atââât de bun, nu-i așa?

Dacă te doare sufletul și nu vrei să renunți la persoana iubită aplică următoarele principii:

ejaculare precoce- Schimbă-te tu înainte de a-i cere ei să se schimbe.
- Deschide larg canalele de comunicare. Nu păstra secrete. Nu ține totul în tine până când simți că explodezi de frustrare.
- Spune-i mai des că o iubești.
- Arată-i mai des că o apreciezi. Vezi tu cum faci asta.
- Află dacă nu cumva sexul cu tine nu e tocmai o plăcere.
- Rezolvă problema dacă sexul nu e tocmai orgasmic. Un spray Eagle King te poate ajuta dacă ejaculezi prematur de când te știi.
- Nu te mai compara cu alții. Ești cam unic în multe privințe deși poți învăța chestii de la diverși mai experimentați decât tine.

Acestea fiind spuse, vă invit să ajungeți cu bine la nunta de aur și să faceți sex nebun și de calitate până atunci!

Produse recomandate
MaxMed
Eagle King (15 ml)
100 RON

No comments:

Post a Comment