Monday, February 2, 2015

Păstrează-ți ficatul sănătos pentru tot restul vieții!


sanatate ficatFicatul este un organ absolut indispensabil vieții. Rolurile lui sunt atât de variate și atât de numeroase încât putem afirma cu siguranță că participă la aproape toate procesele care se desfășoară în interiorul corpului uman. De la sinteza proteinelor la digestia grăsimilor și detoxifierea organismului la producerea factorilor de coagulare totul se desfășoară cu participarea intensă a ficatului. Dat fiind faptul că depindem în totalitate de sănătatea și buna funcționare a ficatului, trebuie să îl protejăm cum putem mai bine de factorii nocivi care i-ar putea perturba puternic activitatea.

Odihna suficientă – primul pas spre sănătatea ficatului!
Bolnavii de ficat au învățat pe propria piele această lecție importantă: funcționarea ficatului în parametri relativ normali este direct proporțională cu timpul de odihnă acordat organismului. Oboseala, stresul, munca peste măsură lasă amprente vizibile asupra acestui organ sensibil atât la persoanele sănătoase cât mai ales la cele bolnave cronic. Un program de odihnă, respectat cu strictețe, este calea sigură spre bunăstarea ficatului nostru atacat din toate părțile de virusuri, noxe, prea multe medicamente, prea mult alcool și prea puțină relaxare.

ficatEvitarea toxinelor – al doilea pas spre bunăstarea ficatului!
Majoritatea toxinelor care ne atacă și ne suprasolicită ficatul provin din alimentele și băuturile pe care le consumăm. Alcoolul este inamicul principal al bolnavilor de ficat și producătorul constant de compuși toxici care dau de furcă întregului sistem digestiv. Alimentele procesate, grăsimile prăjite, băuturile de tip cola, alcoolul și carnea roșie ar trebui trecute pe lista produselor de evitat dacă ne dorim un ficat sănătos pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Produsele naturale, fructele, legumele, nucile, mierea de albine trebuie să stea la baza unei alimetații protectoare pentru ficat.

Pentru sănătatea ficatului utilizați plantele medicinale!
Dacă ne dorim o viață sănătoasă, lungă și fericită trebuie să ne umplem celulele organismului de compuși vii, puternici, protectori pentru organele interne și detoxifianți. Astfel de substanțe se găsesc peste tot în natură. Plantele, chiar și cele mai umile buruieni, conțin sute de astfel de substanțe binefăcătoare care așteaptă să ne ajute în lupta noastră împotriva bolilor, bacteriilor și virusurilor de orice fel.
LiverHelp este un amestec natural de plante medicinale conceput cu scopul de a ne ajuta în procesul de detoxifiere și de protejare a ficatului. Cele mai eficiente, mai sănătoase și mai puternice plante au fost adunate într-un singur recipient pentru o utilizare facilă și rapidă în caz de nevoie.

sanatate ficatLiverHelp este recomandat atât celor care suferă de diverse afecțiuni hepatice precum steatoza, hepatita sau ciroza cât și celor care au nevoie de un plus de sănătate pentru ficatul agresat, obosit sau suprasolicitat de alimente grele sau alcool. Produsul se poate consuma sub formă de ceai sau direct sub formă de pulbere din plante.

Dacă vă simțiți încărcați de toxine, îngrijorați de starea proastă de sănătate, disperați după un ajutor natural și vă doriți o cură de detoxifiere blândă și eficientă încercați LiverHelp. Produsul nu conține substanțe chimice de sinteză ci numai plante naturale, uscate corect și plasate la îndemâna dumneavoastră. Nu ezitați să luați măsuri pentru protejarea ficatului, stomacului și a celorlalte componente ale sistemului digestiv dacă simțiți că sunteți în pericol.

LiverHelp – din natură, pentru sănătate!

Produse recomandate
MaxMed
LiverHelp (180g)
37 RON

No comments:

Post a Comment