
Ce-ați zice de niște urzici țepoase?
Urzicile se culeg la început de primăvară și au niște proprietăți fantastice de detoxifiere, remineralizare și calmare a inflamațiilor tubului digestiv. Se pot consuma în starea lor naturală, ca adaosuri excelente în băuturi de tip smoothie sau în salate sau se pot transforma în ceaiuri medicinale pentru cei care nu suportă ideea de urzici crude. Oricum ar fi ingerate, urzicile își vor face bine treaba stopând anemiile, puseele de diaree, oferind din belșug vitamine din grupul B, C, A, K și minerale prețioase.
Vrea cineva leurdă?

Păpădie pentru toată lumea
Frunzele de păpădie sunt amărui și extrem de benefice în bolile de ficat și colecist. Suferinzii de hepatită, ciroză, litiază biliară sau gastrită știu cât bine poate face această plantă aparent neînsemnată. Substanțele amare contribuie la digestia grăsimilor prevenind episoadele de indigestie, balonări, grețuri și vărsături. Salatele crude de păpădie se consumă atunci când frunzele sunt fragede, adică la începutul sezonului. În rest, se prepară ceaiuri medicinale, siropuri sau tincturi de păpădie utilizate în afecțiunile sistemului digestiv.
Pentru ca totul să fie perfect, adăugați probiotice!
Curele de detoxifiere și vitaminizare trebuie să fie întotdeauna completate cu probiotice de calitate. Aceste bacterii benefice existente în intestinul nostru sunt distruse în anumite perioade de timp de excesul de antibiotice sau alți factori nocivi care ne lasă fără apărare în fața bacteriilor patogene. Echilibrul din intestinul nostru trebuie menținut constant pentru a nu da loc infecțiilor bacteriene sau fungice de tip candida sau altor probleme.

Primăvara este anotimpul reparațiilor, al începuturilor noi, al sănătății și al regenerării! Să fie verde! Să fie sănătate! Să fie probiotice!
Produse recomandate

ThreeLac (60 plicuri)
229 RON