Monday, February 22, 2016

Mini ghid de spanking pentru începători

Spanking-ul este o artă și o activitate extrem de plăcută, de erotică și de excitantă dacă este practicată corect. Dacă ești bărbat, trebuie neapărat să te asigură că partenera acceptă un astfel de tratament. Rolurile de dominant și supus trebuie și ele discutate pentru că sunt o parte integrantă din acest joc al plesnelilor de plăcere. Odată ce ați stabilit aceste lucruri puteți trece mai departe.

Încălzește-i fesele și crește treptat intensitatea

Lucrurile trebuie să înceapă foarte încet pentru ca senzațiile să se instaleze complet. Nu te grăbi. Loviturile peste feste trebuie să fie foarte ușoare la început exact cât să încălzească zona și să producă senzația de mici înțepături. În acest fel fesele se pot obișnui cu durerea iar creierul poate trece la senzația de plăcere. Treptat, după câteva lovituri, poți începe să crești intensitatea până când partenera spune stop.

Lasă mici pauze pentru creșterea dorinței

Loviturile prea dese pot crea prea mult disconfort excitația pierzându-se rapid din cauza durerii resimțite. Ia o mică pauză între lovituri. Poți urmări, de exemplu, această schemă: 2 sau 3 lovituri la rând, sărută-i spatele și atinge-i ușor zona vaginală, plesnește-i fesele din nou.

Alternează creativ loviturile cu mângâieri

Reține că spanking-ul trebuie să fie interesant și excitant pentru ea. Alternarea atingerilor blânde, calme și senzuale cu cele dure este absolut esențială! După câteva plesneli, prinde-i fesele în mâini și mângâie-le tandru. Acest tip de tratament poate fi foarte excitant pentru ea și poate duce imediat la sex nebun. Din spate ai acces foarte ușor la întreaga zonă a feselor și vaginului. Freacă ușor aceste zone ca modalitate de a trece de la durere la plăcere. Senzațiile o pot excita extrem de tare. Totul e să păstrezi un un ritm variat și să fii uneori imprevizibil.

Folosește jucării speciale sau doar ce găsești prin casă

Dacă spanking-ul vă place destul de mult puteți trece la o nouă etapă achiziționând instrumente profesionale. Dacă sunteți în faza de experiment puteți folosi ce aveți la îndemână. Se pot folosi palete de tenis de masă, cravașe improvizate, spatule și linguri de lemn cu coadă lungă, curele pentru senzații ceva mai dure, prosoape ude (aveți grijă pentru că dor destul de tare), linii de plastic (atenție la durere), perii de păr cu coadă lungă din lemn. Puteți adăuga haine din piele, cătușe și alte lucruri dacă vă excită dominația.

Tehnicile diferite creează senzații diferite

Poziția mâinii și felul în care aplici loviturile face diferența. Palma sub formă de cupă, cu degetele lipite unul de altul produce un zgomot specific, excitant, fără a crește foarte mult senzațiile neplăcute. Palma relaxată, cu degetele răsfirate, produce un alt zgomot însă și o senzație mai înțepătoare. Alternarea celor două este foarte interesantă și produce plăcere într-un mod variat și relaxat.

Recomandarea noastră

Micul nostru ghid de spanking mai are o recomandare pentru tine. Fii creativ, deschis la nou și nu lăsa oboseala, vârsta sau stresul să-ți răpească plăcerea sexului. Folosește jucării, învață mereu lucruri noi, descoperă mereu produse noi care să-ți stimuleze viața sexuală, orgasmele și plăcerea. Produsele VigRx și VigRx plus sunt niște capsule naturale special create pentru a spori potența, dimensiunea erecțiilor și plăcerea orgasmelor la bărbați. Mărește-ți mereu arsenalul de produse pentru stimularea sexuală și încearcă chiar acum VigRx. Capsulele nu au contraindicații și efecte adverse și pot fi folosite oricând de tineri, adulți sau bărbați în vârstă care vor să fie mai virili și mai gata de acțiune în pat. VigRx e ajutorul tău și al meu! Folosește-te de el!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/513/Mini-ghid-de-spanking-pentru-incepatori

No comments:

Post a Comment