Thursday, February 18, 2016

Fii o amantă fantastică pentru iubitul tău aplicând acești pași

Nu trebuie să știi 100 de poziții sau să ai master în sexologie ca să fii fantastică în pat. Ai nevoie de niște lucruri mai subtile și mai aproape de realitate. Vestea bună e că tot ce ai nevoie să cunoști se află deja undeva în interiorul tău. Tot ce trebuie să faci e să-ți reamintești și să pui în aplicare. În caz că ai nevoie de ajutor, noi suntem aici ca să-ți amintim lucrurile esențiale. Iată câteva dintre ele.

Nu te grăbi să judeci

Fie că asculți fanteziile iubitului tău, fie că încerci să-ți descoperi propriile dorințe este absolut esențial să păstrezi o minte deschisă. Orice lucru care te excită merită atenție. Nu alunga niciodată o idee, o senzație sau o fantezie cu gândul că "asta e prea din prea" sau "până aici și mai departe nu trec". Fanteziile se numesc fantezii pentru că de cele mai multe ori rămân neaplicate. În schimb, ele ajută partenerii să se deschidă la nou și să se excite. Nu trebuie să-ți judeci iubitul pentru că gândește într-un anume fel sau simte nevoia de ceva diferit.

Fii creativă

Acolo unde oricine vede doar brațul unei canapele tu vezi un loc perfect pentru doggystyle. Oricine vede un sutien tu vezi o nouă modalitate de a lega mâinile iubitului. A fi creativă și a căuta mereu să înfierbânți atmosfera sunt lucruri absolut esențiale dacă vrei să fii o amantă fantastică. Orice femeie care caută să facă mereu lucrurile mai interesante, mai picante, mai erotice merită titlul de regină a sexului de la iubitul ei.

Gândește-te la sex (o grămadă)

A te gândi la sex în timpul sexului sau când vezi un tip mișto la sală nu e totul. Sexul are o componentă mentală foarte puternică. Dă atenție și amplifică orice gând senzual pe care îl ai pe parcursul unei zile. Oricând te simți cât de puțin excitată simte mai profund senzația. Nu alunga niciodată un gând sexy pentru că s-ar putea să nu mai apară a doua oară. Ai nevoie de orice senzație cât de mică. Simte erotismul din jurul tău și caută-l cu atenție. Libidoul și creierul sunt strâns conectate. Vrei să-ți amplifici libidoul? Lasă creierul liber să experimenteze cu senzațiile.

Fii dispusă să încerci orice măcar o dată

E greu să fii bună la pat dacă faci numai ce știi și nimic altceva. Nu trebuie neapărat să faci sex în public dar e bine măcar să accepți că poate fi super excitant și să ai mereu ideea că orice e posibil și că până la urmă "de ce nu?" Dacă partenerul tău vrea neapărat sex în trei și tu nu vrei sigur că poți să spui nu. Dar atunci când vine vorba de ceva poziții noi, jucării noi, abordări interesante noi îți sugerăm să accepți. S-ar putea să-ți placă, mai știi?

Recomandarea noastră

Clitorin este un produs natural care stimulează apetitul sexual, orgasmele și creativitatea femeilor în pat. Nu poți fi cu adevărat senzațională dacă nu ai libidoul la cote maxime, nu? Clitorin te ajută să simți mai profund plăcerea sexului și să-ți descoperi dorințele și fanteziile uitate. În plus, fiind un produs natural care se ia sub formă de cură, Clitorin are grijă de sănătatea organelor genitale și de aparatul reproductiv. Oricând vrei să simți din nou plăcerea unui orgasm clitoridian sau vaginal, să scapi de moleșeală și de lipsa de gânduri erotice de orice fel, apelează la puterea afrodiziacă a plantelor. Numai ele au grijă de orice nevoie a organismului uman.

https://www.maxmed.ro/ro/articles/511/Fii-o-amanta-fantastica-pentru-iubitul-tau-aplicand-ace%C8%99ti-pa%C8%99i

No comments:

Post a Comment