Wednesday, February 10, 2016

Ce fel de bărbat ești în funcție de poziția sexuală favorită

Unii bărbați se simt bine în poziția misionarului iar alții adoră pur și simplu doggystyle. Pentru unii, faptul că ea stă deasupra e un mare plus în timp ce alții iubesc sexul intim, relaxat, în poziția lingură. Cel mai probabil, poziția favorită te ajută să ajungi mai repede la orgasm. Însă, la nivel subconștient, ea spune multe despre dorințele, fanteziile și personalitatea ta sexuală.

Poziția misionarului

Aproape toți bărbații își încep viața sexuală în această poziție de bază. De ce? Pentru că așa au învățat din serialele TV și filmele de dragoste vizionate în adolescență. Deși această poziție a devenit una clasică, terapeuții spun că cei care o practică în continuare sunt ceva mai nesiguri pe ei și simt o nevoie constantă de a-și observa partenerele. Această poziție mai spune despre tine că vrei să fii tot timpul în control. În poziția misionarului tu singur stabilești profunzimea și puterea de penetrare, partenera neavând deloc control. Faptul că stați față în față oferă ceva intimitate dar fiind o poziție de începători arată că nu ești aventuros și creativ ci mai degrabă conservator. Poziția este destul de romantică și plăcută însă are nevoie de ceva mai mulă picanterie.

Doggystyle

Nu există bărbat care să nu iubească poziția asta. Mulți cred că aceasta este poziția în care bărbatul a fost făcut să aibă sex. Iubitorul acestei poziții își accesează mai bine latura animală și instinctul de rege al junglei. Acest tip de bărbat are însă o frică sporită de intimitate și este de obicei cam lipsit de romantism. Un bărbat nu stă în spatele unei femei dacă vrea să-i șoptească vorbe dulci la ureche. Penetrarea este perfectă din această poziție însă se pierde mult din intimitate. Dacă vrei să mai reduci din neajunsurile acestei poziții încearcă din când în când să folosești poziția lingurii. Penetrarea e tot din spate dar intimitatea e mult mai mare.

Femeia deasupra

Această poziție are mii de variante iar frumusețea ei stă în faptul că dă libertate creativității feminine. Bărbații care adoră să fie încălecați de iubitele lor sunt de obicei concentrați pe plăcerea partenerelor și destul de încrezători încât să accepte dominația. Poziția este una echilibrată, cei doi participând în egală măsură și ajutându-se reciproc la atingerea orgasmului. Ocazional, o schimbare bruscă de poziție, din dominat în dominator, poate aprinde și mai tare lucrurile.

În picioare

Sprijiniți de ușa de la intrare, de blatul din bucătărie, la duș, sexul în picioare poate fi practicat oriunde însă nu în pat. Bărbatul care iubește această poziție este aventuros și se excită mereu numai la ideea de a face sex obraznic și puțin pervers. Acest bărbat copilăros și plin de dorința de a face lucruri nepermise vrea mereu să simtă adrenalina așa că se expune unor situații neobișnuite pentru a-și crește senzația de plăcere. Noutatea menține pasiunea erotică așa că variația pozițiilor și locațiilor menține viu interesul pentru sex al acestui tip de bărbat. Fără variație, sexul în picioare poate deveni la fel de plictisitor ca orice poziție utilizată prea mult.

Recomandarea noastră

UP vine de la ultrapotență și este capsula naturală care te ajută să-ți atingi adevăratul potențial sexual. Fiecare bărbat are fantezii și dorințe sexuale pe care le-ar dori împlinite. Problema stă în lipsa unei energii sexuale care să te ajute să-ți aduci planurile la îndeplinire. UP este produsul creat special pentru a maximiza potența masculină, pentru a oferi erecții tari, stabile și perfect controlabile. Folosind această combinație de afrodiziace, plante exotice pentru potență și vitamine vei avea cu ce să-ți satisfaci din plin partenera. Vei putea avea și oferi partide și orgasme multiple, senzații mai puternice și erecții mai stabile. Starea de ultrapotență este extrem de tentantă iar acum o poți avea și folosi pentru plăcerea ta și a iubitei tale. UP este produsul pe care l-ai așteptat!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/504/Ce-fel-de-barbat-e%C8%99ti-in-functie-de-pozitia-sexuala-favorita

No comments:

Post a Comment