Monday, February 8, 2016

Cel mai sexy cadou pentru ea de Valentine's Day

Valentine's Day e sărbătoarea iubirii. Zi perfectă pentru îndrăgostiți și ocazie numai bună pentru toți bărbații recunoscători de a oferi parfumuri, bijuterii, flori și alte mici atenții. Ciocolata și felicitările cu mesaj sunt cadouri inspirate dar ce-ai zice să pregătești o noapte absolut nebună de plăcere pentru tine și pentru ea? Un cadou pe care sigur nu-l va uita multă vreme. Până la urmă, care femeie mai țipă de plăcere la vederea unei cutii de ciocolată sau a unei sticle de parfum? Află chiar aici care sunt ingredientele unei nopți perfecte de dragoste și pasiune.

Fii romantic

Romantismul pare pentru mulți bărbați un clișeu expirat dar adevărul e că lucrurile nu stau chiar așa. La femei, excitația începe în minte și coboară ușor, ușor spre părțile intime; (știm că la bărbați e invers dar asta e altă treabă). Dacă vrei să surprinzi cu adevărat o femeie n-o întinzi pur și simplu pe un pat mototolit, te urci pe ea și aștepți să aibă orgasme multiple. Totul trebuie pregătit cu atenție. Ia-ți timp să faci rezervări la un restaurant special, ia un pachet special de Valentine's Day la un spa și o cameră de hotel cu șampanie și petale de trandafiri pe pat. Pare siropos și lipsit de sens dar nu e. Merită tot efortul. E o zi specială, nu?

Sex senzual și pe îndelete

Reține asta: femeile au nevoie de 15-20 de minute de stimulare constantă pentru a ajunge la orgasm în timp ce bărbații pot ajunge la punctul culminant în doar 5 sau 6 minute. S-ar putea să te surprindă însă cele mai multe multe femei se simt neglijate și nu ajung la orgasm tocmai din această cauză. Cum te asiguri că ea va ajunge sigur la orgasm? Secretul stă în încetinirea mișcărilor. Mișcările încete te ajută pe tine să te ții mai bine și pe ea să ajungă la un orgasm puternic. Uită de mișcările de tip picamer și concentrează-te mai bine pe mișcarea valurilor mării. Mișcările încete și senzuale îi lasă ei timp să-și găsească punctul orgasmic și vă aduc pe amândoi mai aproape de explozie. Când totul devine magic, veți fi pe aceeași lungime de undă și veți fi satisfăcuți din plin.

Tot felul de orgasme

Vrei o noapte cu totul și cu totul specială, nu? Atunci nu te mulțumi să-i servești un orgasm și gata. Femeile pot experimenta cel puțin 4 tipuri de orgasm: clitoridian, vaginal/punctul G, cele două în amestec și orgasme multiple. Ca să reușești performanța de a i le oferi pe toate ai nevoie de ajutoare. Jucăriile sexuale sunt perfecte pentru cupluri și nu trebuie să fie un subiect tabu. Ele preiau presiunea de la tine și îi oferă ei un plus de stimulare necesar pentru atingerea orgasmelor. Poți folosi jucării vibratoare mici dar puternice care stimulează clitorisul atunci când sunteți în poziția doggy-style. Acest tip de vibrator de forma unui ou se potrivește perfect în palmă și o ajută pe ea să ajungă la orgasm mai repede și mai ales să aibă orgasme multiple. Jucăriile vibratoare vă ajută să explorați împreună o mulțime de senzații noi, să descoperiți punctul G și să vă bucurați de o noapte de poveste pe tărâmul plăcerii. Totul e posibil cu jucăria potrivită.

Recomandarea noastră

Orice bărbat care se pregătește temeinic de Valentine's Day mai are nevoie de ceva. Sex Power este maestrul absolut al potenței masculine naturale și te poate ajuta să faci față oricărei provocări. Capsula Sex Power garantează erecțiile cele mai ferme și mai controlate pe o durată de timp care variază între 1-3 zile. În acest interval vei avea un libido crescut, senzații mai puternice la atingere și în timpul orgasmului, o stare de semi-erecție continuă, ejaculări controlate și capacitatea de a oferi plăcere fără limite. Umple-te de energie erotică și pregătește un Valentine's Day așa cum n-ați mai avut vreodată. Totul cu Sex Power!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/503/Cel-mai-sexy-cadou-pentru-ea-de-Valentine's-Day

No comments:

Post a Comment