Sunday, February 14, 2016

Cum să simți ca femeie mai multă plăcere în timpul sexului

Motivul pentru care avem niște vieți sexuale care lasă de dorit este următorul: ni se pare aproape imposibil să ne concentrăm numai și numai pe plăcere în timpul sexului. Ziua ne mișcăm cu viteza luminii încercând să facem cât mai multe lucruri posibile într-un ritm aproape amețitor iar seara nu ne putem deconecta. Plăcerea senzuală cere deconectare și reconectare. Ritmul plăcerii și ritmul vieții sunt total diferite. Cum ne conectăm la energia erotică adevărată necesară plăcerii absolute?

Este plăcerea pe lista ta de priorități?

Primul pas ar fi să afli ce anume stă între tine și sex. Care lucruri te împiedică să te deconectezi și să fii prezentă pe deplin în timpul sexului? Repeți în minte fără să-ți dai seama lista de lucruri de făcut? Reorganizezi non stop prioritățile dar nu găsești loc pentru sex? Pune punctul pe i și află ce anume îți fură energia psihică și implicit plăcerea sexuală. Fă pași concreți pentru a încetini ritmul și pentru a minimiza lucrurile care îți distrag atenția. Finalizează lista cu lucruri de făcut, pune-o pe hârtie și las-o deoparte. Fă loc pentru intimitate pe lista de priorități și ia-ți timp să simți dragostea celui de lângă tine. Nu te grăbi.

Ce așteptări ai de la sex?

De câte ori ai simțit în ultima perioadă că modul în care faci sex nu te reprezintă și nu te satisface? Te-ai forțat singură să faci sex chiar dacă n-ai simțit dorința? Sunt lucruri pe care ți le interzici în timpul sexului? Ți-e frică să ceri partenerului să facă ceva anume doar pentru plăcerea ta? Nu mai lăsa tabuurile și presiunea socială și culturală să interfereze cu viața ta sexuală. Presiunea și plăcerea sunt lucruri total opuse și care nu se vor întâlni niciodată în orgasm.

Ce știi și ce nu știi despre sex?

Pentru că nu ne învață nimeni cum să facem din sex ceva senzațional și plăcut majoritatea dintre noi n-are habar care sunt nevoile sexuale și cum ar trebui ele îndeplinite. Dacă sexul e mereu așa și așa normal că gândurile zboară imediat în altă parte iar conexiunea cu partenerul se duce pe apa sâmbetei. Sexul se învață la fel ca orice alt lucru. Nu ne naștem știind calea cea mai sigură spre orgasm. Sexul se învață din practică, din cărți, de la terapeuți, din workshop-uri și filme educative (nu porno și nu filme de la Hollywood).

Știi să fii prezentă?

Prezența este abilitatea de a te bucura de clipa în care trăiești și de a simți mai profund senzațiile de moment. De prea multe ori trăim fie în trecut fie în viitor neglijând prezentul și trecând fără să observăm pe lângă oameni, lucruri, senzații, mirosuri, imagini. Această abilitate de a fi prezent se dezvoltă ca oricare alta. Pentru cei mai mulți oameni e mai ușor să fie prezenți în alte activități decât sexul. Încearcă întâi să stai cinci minute pe zi în liniște totală observându-ți lumea interioară. Apoi, încearcă să dai atenție corpului tău în timp ce mergi, stai, ești la sală și chiar în timpul sexului. Ascultă-i senzațiile, descoperă-i dorințele și răspunsurile la stimuli. Fii prezentă.

Recomandarea noastră

Elixir este un produs pe care noi îl recomandăm femeilor pentru un plus de excitație și plăcere orgasmică. Picăturile sunt naturale și se pot consuma cu apă, sucuri de fructe, cafea sau alte băuturi. Senzațiile de plăcere și excitația se vor simți imediat. Efectul Elixir te ajută să descoperi plăcerea adevărată a sexului, să-ți revii sexual după menopauză, după sarcină sau după o perioadă stresantă. Nu lăsa lucruri fără importanță să-ți strice pofta de sex, orgasmul și sensibilitatea la atingere. Folosește Elixir și scapă chiar acum de neplăceri!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/507/Cum-sa-simti-ca-femeie-mai-multa-placere-in-timpul-sexului

No comments:

Post a Comment