Wednesday, February 10, 2016

Jucăriile sexuale: când, cum și de ce le folosim?

Jucăriile sexuale dau și mai multă savoare unei vieți sexuale deja pasionale sau adaugă ceva mai multă varietate unei vieți sexuale mediocre și stagnante. Obiectivul introducerii jucăriilor în viața de cuplu nu este acela de a înlocui partenerul ci mai degrabă de crea energia erotică necesară unei experiențe mai explozive. Dacă o femeie vrea să adauge o jucărie rutinei voastre sexuale nu trebuie să te simți lezat ca bărbat. Cere-i să împartă jucăriile cu tine. Lasă-te inspirat de noua achiziție și beneficiază din plin de experiență.

Cum aduci jucăriile în discuție

Introducerea unor noi instrumente în viața sexuală este cu siguranță o aventură interesantă, distractivă și mai ales extrem de plăcută. Cele mai multe cupluri au însă ideea de tabu și nu reușesc să poarte o discuție constructivă despre acest lucru. E bine să reții următoarea idee: dacă faci dragoste cu o persoană înseamnă că ar trebui să poți vorbi cu ea despre absolut orice.

Când aduci jucăriile în discuție

Dacă ești într-o relație stabilă și de lungă durată, orice noutate în dormitor creează senzație și ajută enorm la eliminarea monotoniei așa că fii diplomat. Nu deschide subiectul în timp ce faceți sex. Vei da impresia total greșită că nu ești satisfăcut iar ea se va simți imediat lezată în amorul propriu. Poți începe o discuție de acest gen în timp ce vă sărutați sau în timpul unei discuții despre fantezii. Încearcă să-i explici că nu ești nemulțumit de viața voastră sexuală ci că vrei să experimentezi noi senzații împreună cu ea. Nu introdu niciodată o jucărie într-o partidă fără o discuție prealabilă cu ea. Ai fi șocat dacă ca ea ar scoate pe neașteptate un vibrator uriaș dintr-un sertar fără să fi vorbit cu tine despre asta, nu?

Deschide-i gustul pentru senzații tari

Începeți experimentul cu jucării foarte simple. Nu vrei să o sperii cu gadgeturi ciudate și extrem de complicate. Uneori femeile ajung mai greu la orgasm sau nu pot ajunge deloc. Dacă ai încercat să-i stimulezi clitorisul cu degetele dar fără succes, niște vibratoare subțiri sau sub formă de ou pot face miracolul să se întâmple. Aceste vibratoare nu sunt neapărat numai "jucării pentru ea". Poți să-l folosești tu pentru stimularea clitorisului ei până la orgasm sau poate să-l folosească ea pentru a-ți stimula cu vibrații prostata în timp ce tu o penetrezi încet și senzual.

Explorați zone noi

Explorarea zonelor anale (a ta și a ei) nu mai e ceva nou. Se presupune că ați încercat de câteva ori acest tip de senzații. Dopurile anale sau butt plugs sunt niște jucării foarte simple și de mare efect pentru această zonă. Combinația de stimulare genitală și anală oferă niște orgasme absolut senzaționale. Folosiți dopurile anale în acest scop și veți descoperi că plăcerea poate fi dublată sau triplată foarte ușor și fără chestii complicate.

Inelul pentru penis

Această jucărie simplă poate face minuni pentru amândoi. Inelul blochează fluxul de sânge la nivelul penisului și te ajută să menții erecțiile mai stabile pentru mai mult timp. Însă, nu trebuie să ai probleme de erecție pentru a folosi acest tip de inel. Există multe variante de inel care stimulează pereții vaginali în timpul penetrării producând multă plăcere și senzații diferite. Folosește-l în timp ce te miști încet pentru ca senzațiile să penetreze adânc fiecare părticică a penisului și a vaginului.

Recomandarea noastră

Orice lucru nou pe care îl încerci aduce un plus de plăcere în dormitor. Fie că folosești inelul pentru penis sau un supliment alimentar de genul SizeMax, beneficiile sunt enorme. Tabletele SizeMax pentru mărirea penisului și stabilizarea erecțiilor te ajută să fii mai încrezător și mai performant în pat. În plus, vei avea senzații mai plăcute în timpul orgasmului, ejaculări mai abundente și mai controlate și energie sexuală mai multă. SizeMax vine la pachet cu un set de exerciții pentru mărirea efectivă a penisului. O cură SizeMax și practicarea exercițiilor te ajută să-ți crești dimensiunile penisului cu câțiva centimetri în câteva luni. Folosește SizeMax alături de jucăriile sexuale pentru mai multă plăcere în dormitor!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/505/Jucariile-sexuale:-cand,-cum-%C8%99i-de-ce-le-folosim?

No comments:

Post a Comment