Thursday, December 17, 2015

Triplează-ți plăcerea orgasmului folosind aceste trucuri!

Știi cum să-i oferi plăcere maximă iubitei tale. Ai învățat cum să-i înțelegi nevoia de intimitate, de siguranță și de confort pentru ca sexul să fie cu adevărat satisfăcător pentru ea. Știi că trebuie să fii relaxat dar și că adrenalina face uneori orgasmele mai palpitante. Ce știi însă despre orgasmul masculin? Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru ca plăcerea ta să fie la fel de intensă ca și a ei. Orgasmul tău e la fel de important, nu?

Atinge-ți perineul

Perineul sau zona dintre testicule și regiunea anală este o porțiune de piele mai puțin explorată. Însă, după unii specialiști, perineul este o zonă erogenă extrem de sensibilă, plină ochi cu terminații nervoase. Penisul și testiculele sunt principalele zone erogene ale bărbaților iar perineul le urmează ca importanță. Unii bărbați spun că aplicarea presiunii ușoare în această zonă produce orgasme multiple și probabil că au dreptate. În acest fel este stimulată extern prostata. Cere-i partenerei să aplice presiune la acest nivel în timpul sexului oral sau în timpul sexului cu penetrare.

Fă exerciții kegel

Știi că femeile fac exercițiile kegel pentru a avea orgasme vaginale mai intense? Și bărbații pot face același lucru pentru a avea orgasme mai puternice. La bază, exercițiile kegel sunt o modalitate de a-ți contracta mușchii plafonului pelvin pentru un control mai bun și pentru o intensitate mai mare a orgasmelor. Încearcă să-ți ridici penisul și să-l cobori numai cu ajutorul mușchilor. Mai mult, încearcă să "scrii" literele alfabetului cu vârful penisului.

Găsește-ți punctul G

Se pare că bărbații au și ei un punct G iar acesta este prostata. Prostata poate fi stimulată extern prin presiune la nivelul perineului însă dacă vrei să simți plăcerea adevărată și intensă o poți stimula din interiorul zonei anale. Roagă-ți partenera să-și lubrifieze foarte bine un deget sau orice altă jucărie cu textură moale și să pătrundă cam 5 centimetri in interiorul anusului. Prostata e o glandă mică, de mărimea unei castane, însă este extrem de sensibilă. Cu puțină presiune și niște mișcări ușoare de du-te vino poți avea niște senzații absolut fantastice.

Crește-ți nivelul de testosteron

Același hormon masculin care te ajută să ai orgasme este secretat atunci când ridici greutăți sau ești suporter înfocat la meciul echipei favorite (posibil și când te uiți la Urzeala Tronurilor). Cercetătorii au aflat că atunci când ai mai mult testosteron în sânge ai mai multe șanse să ajung la orgasm și mai ales la orgasm puternic, senzațional, care să-ți zguduie tot corpul. Înainte de o partidă de sex încearcă niște activități care să-ți crească nivelul de testosteron cum ar fi alergatul sau mersul la sală.

Recomandarea noastră

Vimax este produsul pe care noi îl recomandăm bărbaților independenți și neconvenționali care nu se mulțumesc cu puțin de la viață și mai ales de la sex. Pentru bărbații care doresc să simtă mai din plin plăcerea sexului de fiecare dată Vimax le poate îndeplini dorința. Capsulele conțin un amestec unic de extracte din plante și vitamine cu efect de întărire a erecțiilor, mărire a penisului și creștere a rezistenței la efort. Vimax mărește dorința sexuală și oferă erecțiilor o fermitate și o duritate aparte, perfectă pentru partidele lungi și satisfăcătoare. Orice bărbat care ține la orgasmele lui și ale partenerei trebuie să încerce acest produs 100% natural care face sexul mai bun, mai senzațional și mai de dorit!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/454/Tripleaza-ti-placerea-orgasmului-folosind-aceste-trucuri!

No comments:

Post a Comment