Sunday, December 13, 2015

Sex mai bun fără prea mare efort? Da, se poate!

Încerci să faci lucrurile să meargă mai bine în relația ta cu persoana care ți-e dragă? Chiar dacă n-ai timp și bani să-ți duci iubita în cine știe ce locații exotice, poți face totuși câteva lucruri speciale care să condimenteze puțin relația voatră plecată deja pe panta plictiselii de cuplu. Nu trebuie să faci niște gesturi mari și nici să depui eforturi speciale. Iată câteva idei practice dar cu efecte garantate!

Dați-vă din nou întâlnire

Întâlnirile nu sunt doar pentru adolescenți și persoane singure în căutare de parteneri. O întâlnire înseamnă timp special dedicat persoanei iubite. Atunci când anticipezi o întâlnire începi să pui din nou suflet, efort, timp și sentimente în relația cu celălalt. Întâlnirile stârnesc conversații și te forțează să-ți vezi partenera într-o lumină nouă. Sexul de după întâlnire poate fi o revelație fabuloasă a ceea ce erați odată. Odată cu reinstalarea serilor petrecute altundeva în afara canapelei din sufragerie vei reinstala partidele de sex nebun pierdute cu trecerea timpului. Merită efortul?

Scoate totul din priză

Scoate-ți amantele din priză pentru măcar o oră în fiecare seară. Închide laptopul, televizorul, telefonul, tableta și internetul și concentrează-ți atenția asupra persoanei iubite. Pune deoparte tot ce are butoane, toarnă două pahare de vin și găsește ceva de făcut împreună cu ea. Faceți un duș împreună, faceți-vă masaje unul altuia, citiți pasaje erotice din romane spumoase, faceți sex fără întreruperi și concentrați-vă unul asupra altuia. Vei fi surprins de relaxarea pe care o vei simți după o astfel de seară. Crezi că merită?

Concentrează-te pe calități nu pe defecte

Dacă singurele lucruri pe care le vezi la persoana de lângă tine sunt negative și rele înseamnă că relația e sortită eșecului și nu ai nevoie de un specialist care să-ți confirme asta. Încearcă să-ți aduci aminte totuși de lucrurile care v-au adus împreună și care v-au făcut să vă iubiți cu pasiune la început. Studiile arată că relațiile de lungă durată sunt cele în care partenerii își spun unul altuia lucruri pozitive în fiecare zi. Iată cum poți să începi o cură de comentarii pozitive. Observă acele comportamente ciudate dar pe care le iubești la partenera ta. Spune-i că e o persoană unică în ciudățenia ei și că asta te face să o iubești și mai mult. E un start bun, nu?

Faceți sex până transpirați bine

Dedică în mod regulat o oră pentru sex și hotărăște-te să propui ceva nou de fiecare dată. Uitați-vă împreună la filme erotice sau chiar la secvențe porno, înregistrați-vă în timp ce faceți sex, deschide webcam-ul pentru un plus de adrenalină, experimentați poziții noi, fantezii, jucării sau orice vă poate ajuta să scăpați de viața "reală" și să vă concentrați numai și numai pe senzațiile voastre și pe corpul vostru. Faceți orice pentru a readuce sexul pe primul plan iar relația voastră va redeveni interesantă și plăcută.

Recomandarea noastră

UP este capsula pe care noi o recomandăm celor care vor să experimenteze cu niște senzații noi în dormitor. Produsul este dedicat potenței masculine și nu numai. Folosirea lui vă ajută să atingeți o stare de potență maximă numită și ultrapotență. Printre efecte se numără și un plus de energie sexuală, creșterea libidoului, atingerea unor erecții masive, de dimensiuni mari, controlul ejaculării și rezistența sporită la efort. Toți cei care vor să se simtă mai virili, mai potenți și mai capabili de partide lungi și senzaționale pot folosi fără frică această capsulă naturală. Nu există efecte adverse sau contraindicații.

https://www.maxmed.ro/ro/articles/450/Sex-mai-bun-fara-prea-mare-efort?-Da,-se-poate!

No comments:

Post a Comment