Monday, December 21, 2015

Ce trebuie să știi după 30 de ani

La 20 de ani ești plin de energie dar cam fără experiență. Partidele de o noapte se țin lanț și greșelile se trec cu vederea. Mai ai timp să înveți. Însă, după 30 de ani se presupune că ai învățat și ai experimentat destule ca să nu mai fii un boboc speriat și nesigur în pat. Viitoarea ta soție se așteaptă să-i înțelegi nevoile și să ai destulă răbdare cu tine și cu ea. Vrei o listă scurtă cu lucrurile bine de știut după 30 de ani? Citește mai jos.

Cum să pui plăcerea ei înainte de a ta

În principiu ești un bărbat iubitor și pasional căruia îi pasă de femeia de lângă el. E foarte important să nu termini prea repede pentru ca și ea să aibă parte de plăcere nu doar tu. Atunci când pui plăcerea ei înainte de a ta dai dovadă de maturitate, de respect și de sensibilitate iar aceste calități sunt foarte apreciate de toate femeile. Învață să descoperi și să apreciezi senzațiile din timpul sărutului și preludiului pentru o atitudine mai deschisă și pentru o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă sexul cu adevărat.

Cum să faci lucrurile să se miște "acolo jos"

Mulți bărbați tineri se simt intimidați și nesiguri când vine vorba să facă sex oral unei femei. După 30 de ani se presupune că ai acumulat destulă experiență ca să te poți relaxa. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție răspunsul ei la diferiți stimuli astfel încât și tu și ea să simțiți plăcerea maximă a acestui tip de sex. Clitorisul e mult mai mare și mai adânc decât "butonul" existent la suprafață. Învață să lingi și să sugi întreaga regiune a labiilor cu ceva mai multă atenție la zona care înconjoară clitorisul. Multe femei simt că stimularea directă a clitorisului nu e cea mai bună idee.

Cum să ai parte de sex fantastic cu o singură femeie

Faptul că vrei să experimentezi, că vrei să cunoști cât mai multe femei și să ai partide de sex ocazional e foarte normal. Vine timpul când realizezi dintr-o dată că sexul cu o singură persoană e cel mai bun sex din viața ta. Faptul că "te-ai așezat" confortabil într-o relație nu înseamnă că te-ai lăsat de sex sau că ai devenit nepăsător și fără chef. Sexul dintr-o relație stabilă are o bază foarte fierbinte de intimitate, de siguranță, de relaxare și de confort. Faptul că te îngrijorezi și că ți-e frică să nu pierzi scânteia e un semn bun. Înseamnă că te-ai maturizat și că ești gata să depui efort și creativitate pentru a menține flacăra aprinsă.

Cum să înțelegi un refuz și să-l transformi în ceva pozitiv

Tu ești gata de acțiune de când te trezești și până seara iar refuzurile ei repetate te scot din sărite. Maturitatea sexuală pune însă mult mai mare preț pe înțelegere decât pe erecție. În loc să te enervezi poți încerca să înțelegi cauza refuzului și să descoperi de ce nu are iubita ta chef de sex. Răspunsul sexual al femeilor este bazat foarte mult pe stimulare fizică. Tu sau ea trebuie să inițieze un proces de atingere fizică pentru ca ea să se excite. Bărbații au mult mai mult testosteron decât femeile iar acest hormon le stimulează constant dorința de sex. Femeile se bazează mai mult pe atingere și pe fantezie pentru a se excita.

Recomandarea noastră

Dragon Power este o capsulă cu extracte naturale pe care o recomandăm tuturor bărbaților. Oricine poate simți la un moment dat că are nevoie de un plus de potență, de o erecție mai stabilă și mai fermă sau de ceva mai multă energie sexuală. Diferitele etape ale vieții pun diferite probleme mai ales în materie de sex. Dragon Power se folosește cu o oră înainte de sex iar efectele sunt garantate. Nu lăsa micile neplăceri să-ți strice partidele! Dragon Power este un supliment alimentar sigur, eficient și care nu te lasă la greu. Folosește-l oricând simți nevoia!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/457/Ce-trebuie-sa-%C8%99tii-dupa-30-de-ani

No comments:

Post a Comment