Tuesday, December 8, 2015

Nu te potrivești sexual cu ea? Doar așa poți trece peste obstacole!

Uneori simți că tu și ea sunteți ca două șosete desperecheate când vine vorba de sex. Șosetele diferite pot fi tolerate însă diferențele sexuale devin de cele mai multe ori supărătoare dacă nu chiar frustrante. Iată câteva modalități prin care poți trece cu bine peste dezacordurile sexuale dintre voi. Dacă reușești, sexul poate deveni mai fierbinte și mai pasional iar tu te vei putea relaxa pentru că ai înțeles mai bine secretul armoniei sexuale.

Nepotrivire: Ea se excită mai încet decât tine

Adevărul e că femeile se excită ceva mai greu decât bărbații însă nu atât de greu pe cât s-ar crede. Dacă ești isteț, îi poți induce chiar tu ideea că a trecut destul timp și că e deja gata pentru acțiune. Cum poți face asta? Simplu! Îi poți spune că tu simți că e deja lubrifiată, că i s-au întărit sfârcurile și că respirația accelerată o dă de gol. Chiar dacă lucrurile nu stau chiar așa, creierul ei va transmite informația corpului iar ea se va simți dintr-o dată mai excitată.

Nepotrivire: Tu vorbești, ea tace

Faptul că ea e mai tăcută în timpul sexului în timp ce tu îi dai înainte cu îndemnurile și chiar cu vorbitul murdar nu înseamnă că ea e timidă sau că îi displace ceea ce faci tu. Femeile simt că vorbitul le distrage de la senzațiile pe care vor să le simtă și de la propriul corp. S-ar putea să-i placă foarte mult faptul că îi vorbești mai murdar. Tot ce trebuie să faci este să o integrezi în conversație. Pune-i întrebări despre ce simte, ce vrea să-i faci, ce-și dorește cel mai mult chiar în acel moment și alte asemenea. Sigur nu e atât de tăcută după cum pare.

Nepotrivire: Tu dai întotdeauna semnalul

Unele femei simt la nivelul subconștientului că au nevoie de permisiune pentru a prelua inițiativa. Poți să dai semnale discrete că ți-ai dori să vezi mai multă inițiativă din partea ei sau poți să-i spui asta direct. Spune-i că te excită faptul că ea conduce partida și că ți-ai dori ca asta să se întâmple mai des. E posibil ca ea să-ți fi transmis mesaje discrete asupra faptului că vrea sex dar tu nu le-ai recepționat. Orice remarcă privitoare la corpul tău sau al ei sau comentarii subtile despre sex pot fi interpretate ca semnale și inițiativă.

Nepotrivire: Tu ești mai experimentat decât ea

Lipsa de experiență poate face o femeie foarte timidă și foarte îngrijorată de performanțele ei în dormitor. Important e să n-o faci să simtă că e o oarecare altă femeie care a nimerit în patul tău din greșeală. Nu încerca să o impresionezi cu poziții complicate sau cu jucării sexuale de tot felul. Intimitatea e cea mai importantă la acest nivel. Ea trebuie să capete încredere iar tu trebuie să-i arăți că îți pasă de ea mai mult decât de poziția ta favorită.

Nepotrivire: Tu pierzi erecția, ea pierde interesul

Unii bărbați au tendința de a se excita rapid numai ca să-și piardă interesul la fel de repede. Ca să nu fii unul dintre ei citește recomandarea noastră. Nepotrivirea se rezolvă imediat.

Recomandarea noastră

Sex Power este capsula pe care noi o recomandăm tuturor bărbaților care iubesc sexul, partidele intime, elaborate, picante și condimentate exact cu tot ce trebuie. De ce Sex Power? Pentru că uneori ai nevoie de siguranța unei erecții stabile, puternice și ferme înainte de a începe totul. Sex Power dă bărbaților libertatea de a se exprima prin sex, de a avea virilitatea, potența și creativitatea pentru a satisface orice femeie oricât de diferită, de pretențioasă sau de experimentată ar fi. Capsula se ia cu jumătate de oră înainte, este naturală și nu are efecte adverse asupra inimii sau ficatului. Dă liber sexului, depășește-ți limitele și fii bărbatul potent pe care ți-l dorești! Doar cu Sex Power!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/445/Nu-te-potrive%C8%99ti-sexual-cu-ea?-Doar-a%C8%99a-poti-trece-peste-obstacole!

No comments:

Post a Comment