Tuesday, December 1, 2015

Află doar aici cum să-i faci sex oral de 5 stele iubitei tale

Sexul oral face pentru cele mai multe femei diferența între o partidă orgasmică și una așa și așa. De fapt, aproape toate femeile au nevoie de stimulare variată, inclusiv orală, ca să ajungă la orgasm, spun studiile. Știi deja că trebuie să ai răbdare, că trebuie să variezi viteza și presiunea și că trebuie să reziști tentației de a sări direct la zonele ei cele mai sensibile. Adaugă repertoriului tău aceste mișcări noi și ești gata să-i oferi sex oral de 5 stele.

Calea de acces e super importantă

În timp ce ea stă pe genunchi și pe mâini, tu strecoară-te sub ea ca un mecanic sub mașină. Vei avea acces la absolut tot ce poate fi lins, atins, sărutat și atins așa că nu te grăbi să ajungi la zonele intime până când ea nu devine super excitată și fierbinte. Sărută-i sânii și sfârcurile și coboară treptat spre coapse. Așteaptă până când ea te va ruga insistent să n-o mai ții în suspans și abia atunci fă-ți drum spre clitoris. Dacă te grăbești, riști să-i strici cheful așa că e de preferat să menții un ritm lent dar fierbinte al mișcărilor. Poți crește ritmul atunci când ea începe să se miște din ce în ce mai insistent în sus și în jos sau dintr-o parte în alta.

Folosește-te de ce ai în apropriere

Nu mai e nimeni în piscină? Așază-ți iubita pe margine, cu picioarele pe umerii tăi în timp ce tu ești încă în apă. Dacă nu ai acces la piscină poți folosi o masă, marginea unui dulap sau mașina de spălat (de preferat în timp ce funcționează). Nu contează ce folosești atât timp cât ai acces și te concentrezi. Din această poziție poți folosi la maxim atât buzele cât și limba sau mâinile. Poți suge, atinge, mângâia și stimula cât vrei și cum vrei. În plus, ea se excită la nebunie când te vede acolo jos și te poate ghida cu mișcările corpului.

Așază-te confortabil și fă asta cât mai mult timp

Atunci când vă aflați culcați pe pat față în față, coboară până când ajungi la nivelul la care trebuie și așază-ți capul pe partea interioară a coapsei ei. În această poziție ești cel mai confortabil așezat astfel încât să poți să-i oferi tot timpul și toată plăcerea din lume. Unele femei nu vor să petreci mult timp acolo jos însă marea majoritate își doresc mult mai mult decât primesc. Așa că, dacă folosești sexul oral ca preludiu, e recomandat să dublezi sau să triplezi timpul petrecut acolo jos. Poți să stimulezi această zonă până când ea ajunge la orgasm dar asta nu e absolut necesar. Unele femei nu ajung la orgasm numai prin stimulare orală iar altele nu vor doar asta. Stai acolo până când te îndepărtează ea. De obicei femeile care iubesc sexul oral știu ce vor așa că așteaptă indicațiile.

Recomandarea noastră

Combinația de sex oral și sex cu penetrare e ceea ce aleg cele mai multe femei. Varietatea e cheia partidelor absolut fantastice. Ca să poți face tot ceea ce e necesar pentru orgasmul ei ai nevoie de răbdare, trebuie să reușești să rămâi în controlul ejaculării și mai ales să-ți menții erecția cât se poate de puternică. Recomandarea noastră este să ai la îndemână produsul pentru ultra potență numit UP. Capsulele UP sunt un supliment alimentar natural pentru stimularea potenței la bărbați. Îl poți folosi oricând îți dorești să faci sex fantastic, perfect controlat și cu erecții fabuloase. Fie că iubești partidele elaborate sau pe cele rapide, UP te ajută să ai erecții puternice, durabile și sigure care să bucure orice femeie. Produsul este perfect sigur, natural și fără efecte adverse și se folosește la nevoie. Bucură-te de sex doar împreună cu UP!

No comments:

Post a Comment