Sunday, December 6, 2015

Nu te mai atrage sexul? Află aici ce să mănânci ca să-ți revii imediat!

Pierderea libidoului este cireașa de pe tort a menopauzei. Pe lângă faptul că ai perioade de anxietate intensă, schimbări de dispoziție, bufeuri și alte neplăceri, trebuie să te redefinești și ca sexualitate într-un nou context adecvat unei anumite perioade a vieții. Fluctuațiile hormonale și scăderea apetitului sexual nu trebuie să te sperie. O dietă de creștere a libidoului te poate ajuta să-ți revii repede atât din punct de vedere sexual cât și al energiei totale și al poftei de viață.

Fructe bogate în vitamina C

Stresul îți afectează cu siguranță viața sexuală în această perioadă. Deși nu poate fi evitat în totalitate, unele studii arată că vitamina C poate reduce stresul la nivel emoțional, mental și fizic. Cercetătorii au observat că vitamina C reduce nivelul cortizolului, hormonul de stres, reducând astfel și percepția psihologică a instabilității emoționale, a stresului și anxietății. Papaya este fructul cu cea mai mare concentrație de vitamina C, urmat de căpșuni și ananas. Există însă și legume foarte bogate în această vitamină iar aici putem aminti ardeiul gras, broccoli și varza de Bruxelles. Este foarte important ca aceste fructe și legume să fie consumate crude pentru păstrarea intactă a conținutului de vitamina C.

Alimente bogate în vitamina B

Deficiența de vitamine din grupul B este de cele mai multe ori responsabilă de starea de oboseală constantă și de lipsa de energie caracteristică menopauzei. Așa că, lipsită fiind de energia necesară, sexul devine o sarcină în plus pe care trebuie să o adaugi la o listă deja prea lungă de lucruri pe care nu-ți dorești să le faci. O cantitate suficientă de vitamine B este importantă pentru combaterea oboselii, depresiei, incapacității de concentrare și iritabilității. Cele mai mari cantități de vitamina B se găsesc în carne. Fructele de mare și carnea de curcan sunt surse importante de vitamina B6 și B12.

Alimente bogate în fitoestrogeni

Cauza principală a scăderii libidoului este de cele mai multe ori scăderea dramatică a nivelului de estrogen. Lipsa acestui hormon împiedică procesul normal de excitație și lubrifiere vaginală atât de necesar unei vieți sexuale sănătoase. Alimentele bogate în fitoestrogeni pot duce la o creștere substanțială a acestui hormon și prin urmare la restabilirea unui libido normal. Sursele sănătoase de fitoestrogeni sunt laptele de soia, tofu și alte derivate din această plantă. Semințele de in au o cantitate considerabilă de fitoestrogeni și pot fi consumate în salate sau cereale după ce sunt măcinate. Semințele de floarea soarelui, năutul, feniculul, turmericul sunt alte surse de fitoestrogeni.

Să nu uităm ciocolata!

Atunci când nimic nu mai pare să funcționeze, tratează-te cu două pătrățele de ciocolată cu conținut de 70% cacao sau chiar mai mare. Acest afrodiziac puternic are capacitatea de a crește imediat nivelul de serotonină și dopamină din creier cele două substanțe responsabile de plăcere și fericire. În plus, cofeina îți va da energie suficientă pentru o partidă de sex zburdalnic.

Recomandarea noastră

Pentru perioadele în care sexul pare să nu-ți mai provoace deloc plăcere noi îți recomandăm produsul natural Elixir. Picăturile Elixir cresc imediat dorința sexuală și te ajută să te simți din nou feminină, dorită, senzuală într-un cuvânt femeie. Stimularea libidoului se face cu ajutorul extractelor din plante și nu are efecte adverse. Cu doar câteva picături de Elixir vei avea din nou parte de plăcerea sexului, de lubrifiere normală, de orgasme intense și de sensibilitate la atingere. Orice femeie are momente de scădere a libidoului dar acest lucru nu trebuie să te facă să intri în panică. O dietă bazată de alimente capabile să-ți crească libidoul și câteva picături de Elixir te pot readuce imediat pe linia de plutire. Folosește chiar acum Elixir ca să redevii femeia pasională de altădată!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/443/Nu-te-mai-atrage-sexul?-Afla-aici-ce-sa-mananci-ca-sa-ti-revii-imediat!

No comments:

Post a Comment